Kiderült: ezek a világsztárok szerepelnek még az új Barbie-filmben

2023. április 04.
Új poszterek érkeztek Greta Gerwig Barbi-filmjéhez, amiből kiderült, hogy Margot Robbie és Ryan Gosling mellett további világsztárok szerepelnek majd a produkcióban.
margot-robbie-megalazo-barbie-film-forgatas

Már tűkön ülve várjuk Greta Gerwig új Barbie-filmjét, aminek július 21-én lesz a bemutatója. Gerwigtől már megszokhattuk, hogy mindig okosan és humorral nyúl az őt érdeklő témákhoz, és már az előzetes alapján egyértelmű, hogy ez a Barbie-film rendhagyó, felforgató, posztmodern műremek lesz. Az tényleg csak a hab a tortán, hogy Margot Robbie és Ryan Gosling alakítja majd az ikonikus Barbie-Ken párost.

Most új poszterek érkeztek a filmhez, amikből kiderül, hogy az A-listás főszereplők mellett további világsztárok is csatlakoztak a produkcióhoz. A filmben szerepel például Dua Lipa énekesnő és olyan ikonikus színésznők is feltűnnek benne, mint Helen Mirren vagy Kate McKinnon. Vannak meglepő nevek is, például senki nem gondolta volna, hogy Will Ferrell is szerepel a cukorkaszínű Barbie-agymenésben, de Michael Cera is meglehetősen szokatlan név a listán. Emellett láthatjuk majd a filmben a Betty, a csúnya lány főszereplőjét megformáló America Ferrarát és a Szexoktatás sztárját, Emma Mackey-t is.

Forrás: Popsugar