Gryllus Dorka nagyon cuki fotókkal köszöntötte kisfiát születésnapján

2024. március 13.
Gryllus Dorka és Simon Kornél fia nagyon is tudja, hogy mi szeretne lenni, ha felnő.
Gryllus Dorka

Gryllus Dorka egész fotóáradattal köszöntötte kisfiát.

Simon Kornél és Gryllus Dorka kisfia, Soma még éppenhogy tinédzser lett, de már most tudja, hogy színész szeretne lenni. Simon Soma most lett 12 éves, így Gryllus Dorka egy egész posztot szentelt neki, amiben cukibbnál cukibb képek vannak a felnövekvő Somáról.

A színésznő egy korábbi interjúban elárulta, hogy a férjével óvni szeretnék a gyerekeik magánéletét, de Soma kicsit máshogy gondolja a dolgokat. Gryllus Dorka szerint kisfia egyenesen számonkéri őket, hogy miért nem szerepelhet szüleivel együtt a képeken, tehát egyértelmű volt, hogy fotódömping érkezik a tiszteletére.

Soma egyébként Gryllus Dorka kiköpött mása, és úgy tűnik, tényleg nagyon komolyan gondolja a színészetet. Az egyik fotón például jelmezben, kezében mikrofonnal áll a színpadon, úgyhogy van esély a színészi pályára.

Az 51 éves Gryllus Dorka jelenleg második házasságában él Simon Kornél színésszel, akivel közel 15 éve vannak együtt. Nagyfiuk, Soma 2012-ben, míg kisebbik fiuk, Áron 2020-ban született. Dorka és Kornél egyébként 10 év együttélés után, Áron születésének évében mondták ki egymásnak a boldogító igent. 

Gryllus Dorka és Simon Kornél

Gryllus Dorka és Simon Kornél

A színésznő elmondása szerint Soma fiuk 3 éves kora óta kistestvérért könyörgött, aki nem akart megérkezni. Így hatalmas és örömteli meglepetésként érte Gryllus Dorkát, amikor 8 évvel Soma születése után kiderült, hogy várandós, és 47 évesen világra hozta második gyermekét, Áront.

Forrás: Instagram              Fotó: Centrál archív