Dua Lipa extravagáns szettben landolt Párizsban

2024. május 13.
Legyen szó pucérruháról, egy merész partiszettről, vagy egy hétköznapi összeállításról, Dua Lipa szinte mindig leveszi a lábáról a közönséget. A popsztár ezúttal egy extravagáns szettben jelent meg Párizs utcáin.
Dua Lipa extravagáns ruhája

Az énekesnő előszeretettel viseli a különböző stílusirányzatok ruhadarabjait, így Dua Lipa nemcsak zenei karrierjéről, hanem öltözködési szokásairól is híres. Az utóbbi időben például előszeretettel viselte a merészebbnél merészebb partiszetteket, így 2022-ben az énekesnőnek alig akadt kihívója pucérruhák trendjének csúcsra járatásában. 

A pop koronázatlan királynője, Dua Lipa harmadik nagylemeze, a Radical Optimism május-3-án jelent meg. A lemez eddig úgy tűnik, hogy hatalmas sikert arat, hiszen ez az énekesnő első teljes stúdióalbuma a négy évvel korábban megjelent Future Nostalgia album óta. Ezen alkalomból Dua Lipa Franciaországba, pontosabban Párizsba repült, hogy népszerűsítse új albumát. 

Dua Lipát egy extravagáns szettben kapták lencsevégre

A 28 éves popsztár vasárnap érkezett meg a párizsi NRJ rádióstúdiójába egy hihetetlenül vagány szettben. Dua Lipa egy mom jeanst viselt, amelyhez egy színes grafikával ellátott pólót társított. Az összeállításhoz fekete bőrkabátot és egy hozzá passzoló fényes övet választott. Lipa kiegészítésként ezüst gyűrűket és egy szintén ezüst csillogós fülbevalót választott. Megjelenését – ahogyan azt már tőle megszokhattuk – egy erős tusvonallal koronázta meg. 

Dua Lipa nemrég elárulta, hogy az évek során nehezen élte meg azt, hogy sztárrá vált, ez a folyamat pedig sokszor az önbizalmát is visszavetette. Az énekesnő azt mondja, hogy szerencsére ez már a múlté. 

„Végre olyan helyen vagyok a karrieremben, ahol igazán magabiztosnak érzem magam. Sokáig tartott, mire eljutottam idáig” – mesélte, majd azt is hozzátette, miszerint a zeneírás számára egyfajta terápia is. 

„Nagyon sebezhetővé válsz, ha leírod a gondolataidat egy dallamba, hogy aztán azt mások elfogyasszák.”

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images