Ezekben a cuki gyerekruhákban a nyár is szebb lesz

2024. május 19.
Elstartolt a Babies on Board 2024-es tavaszi-nyári kollekciója igazán aranyos mintákkal. A citromos minták unisex változatban hódítanak idén nyáron a divatérzékeny anyukák körében.
Nyári gyerekruhák

A Babies on Board gyerekruhamárka lemon unisex kollekciója évek óta a nyár megunhatatlan szimbóluma. Nekünk a sorrentói olasz nyarat juttatja eszünkbe és egy jó hideg limonádét Amalfi partjainál. „Az új gyerekruhákat a felhőtlen sorrentói nyár és a kisfiúk kedvenc járművei ihlették meg – meséli Verhóczki Dóri, a márka alapítója és tulajdonosa. – Ahogy az eddigi kollekciók, az új dizájn is limitált számban került piacra.”

A gyümölcsök a baba és gyerek textíliákon már több éve nagy kedvencek a kicsik körében. Tavaly Dóri az eperhez nyúlt, idén mellé párosította ezt a fanyar gyümölcsöt, citromot, ami kisfiúknak is szuper menő választás. Az citromok a textileken kellemes sötétsárga színnel és barna szárral jelennek meg. Ráadásul a márka az anyukákra is figyelt: azok, akik szeretnének összeöltözni a gyerekükkel, felnőtt pólók is elérhetőek az új egyedi mintával.

„A bob on the road kollekciót azért hoztam létre, hogy a kisfiús anyukáknak is kedvezzek. Háromféle színben elérhető a 100% pamut GOTS minősítésű organikus dupla géz anyagokból készült kollekció, fehér, zöld és barna színben. Személyes kedvenceim a nile/Nílus színre keresztelt, zöld járműves termékek, gyönyörű és különleges ez a szín, minden korosztálynak jól áll, a rövid nadrágok egészen 1-7 éves korig elérhetők” – meséli Dóri.

10 fotó megtekintése

A bob ruhácskáknak nagy előnye, hogy mind oversize fazon, akár több évig hordható kialakítása miatt. A ruhák megkötői, ujjhosszai is úgy lettek megtervezve, hogy hosszú ideig hordhatóak legyenek a fenntarthatóság jegyében. Az anyagok a legmagasabb prémiumminőségű pamutok, bírják a strapát és az éveket. És hogy mi miért szeretjük a bob termékeket? Minden egyes darabban érződik Dóri és az anyukák – akiket bevon a vásárlói közül a tervezés folyamatába –, illetve a varrónők rengeteg energiája. A Babies on Board showroomba ráadásul a kicsiket is magunkkal vihetjük.