2023-ban ismét csodaszép ruhákkal lepte meg a Babies on Board a piciket és szüleiket

2023. április 23.
Verhóczki Dóri márkája, a bob, vagyis a Babies on board 2016-ban indult útjára. Mint minden korábbi kollekciója, az új is tartogat számunkra meglepetéseket, és pillanatok alatt megszerethető darabokat.

Már az eddigi saját minták is óriási sikert arattak az évek során, de az új dizájn az eddigi elvárásokat felülmúlta. A kollekciók nagyon egyediek, limitált számban kerülnek a piacra, ami sehol máshol nem elérhető, csak a BoB-nál.

Az új minták most is a Babies on Board tulajdonosa, Dóri fejéből pattantak ki, követve a most divatos színeket. 

A bob boho uniszex kollekció fel fogja dobni a szürke hétköznapokat, minden egyes darabja különleges, ugyanis minden terméken picit másképp esik a minta. A geometrikus formák több színben pompáznak, nagyon jól mutatnak testvérek vagy akár ikrek esetében is.

A gyümölcsök a baba és gyerek textíliákon már több éve nagy kedvenc a gyerekek és anyukák, apukák körében. Dóri most az eperhez nyúlt, a gyerekek egyik kedvenc gyümölcséhez. Az eprek a textileken különböző méretűek és olyanok, mintha vízfestékkel festette volna egy óvodás kisgyermek.

Évek óta kérés anyukák részéről, hogy össze tudjanak öltözni kisgyermekükkel, ezért idén készültek felnőtt pólók is az új egyedi mintával S/M és L/XL méretben.

Minták mind babaágyneműben, mind kisruhákban elérhetőek a Babies on Board webshopjában, kiegészültek sok-sok új fazonnal, több méretben.

A bob ruhácskáknak nagy előnyük, hogy mind oversize fazon, akár több évig hordható oversize kialakítása miatt. A ruhák megkötői, ujjhosszai is úgy lettek megtervezve, hogy hosszú ideig hordhatók legyenek a fenntarthatóság jegyében. Az anyag a legmagasabb prémium minőségű pamut, bírja a strapát és az éveket!

A márka Dóri szívügye, rengeteg munka van benne és fő inspirációja az örömszerzés.