Gisele Bündchen újra divatba hozza a 90-es évek legnagyobb trendjét

2024. március 25.
Gisele Bündchen újra divatba hozza a farmer midiszoknyát, a 90-es évek egyik legnagyobb trendjét. Ráadásul egy Victoria Beckham darabban lépett utcára!
Gisele Bündchen újra divatba hozza a 90-es évek legnagyobb trendjét

Senki nem hordja úgy a farmer midiszoknyát, mint Gisele Bündchen! A modell egy nagyon menő, retró Victoria Beckham farmerszoknyában libbent utcára, amikor az új szakácskönyvét indult reklámozni a múlt héten New Yorkban. Bündchen a szoknyát egy hosszú tevebarna kabáttal kombinálta egy fekete, kötött kötött garbó fölött. Hozzá fekete bőrövet, egy Saint Laurent farmer válltáskát és természetesen egy jellegzetes, térdig érő csizmát húzott fel, hogy tökéletes legyen a szett.

Gisele Bündchen farmer midiszoknyában

Gisele Bündchen le sem tagadhatná, hogy a 90-es évek legmenőbb szupermodelljei közé tartozott! Imádja a hosszú csizmákat, a kék farmert és a közepes hosszúságú farmerszoknyákat. A retró farmer midiszoknyák most az egyik legnagyobb uralkodó farmertrend. Tavaly a maxi fazon átvette az irányítást a luxusmárkák kifutóin, de a mini- és midiszoknya népszerűsége is rendkívüli mértékben növekedett az elmúlt szezonban – árulta el Katie Rowland, a Mytheresa női- és gyerekruházati részlegének igazgatója az amerikai Marie Claire-nek.

A szakértő azt javasolja, hogy amennyiben mi is szeretnénk becsempészni a gardróbunkba az ikonikus trendet, akkor válasszunk A-vonalú- vagy ceruzaszoknyát, és párosítsuk ropogós, fehér felsőkkel.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images