Az 59 éves Brooke Shields beragyogta a színházi díjátadót

2024. június 12.
Brooke Shields egy színházi díjátadó házigazdájaként ragyogta túl a közönséget fémes hatású ruhájában.
Brooke Shields ruha

Brooke Shields volt a házigazdája a tegnap este megtartott Drama Desk Awardsnak New Yorkban. Az elmúlt időszakban főleg Cannes-é és a filmeké volt a főszerep a show-biznisz világában, de a közelgő Tony-díjjal és most a szintén színházi szakembereket elismerő Drama Desk Awardsszal a színházé lett a főszerep.

Hoztunk egy összeállítást a Brooke Shields vezette díjátadó legjobban öltözött vendégeiről.

Brooke Shields a díjátadón

Az est házigazdája, Brooke Shields egy fémes hatású midiruhára szavazott. Az 59 éves Brooke Shields Dries Van Noten ezüstös selyemruhájára aranyszállal varrt levelek kerültek. A fényesen csillogó koktélruhához arany tűsarkú szandált és ékszereket választott Brooke Shields.

Brooke Shields metálos ruhájával ellopta a showt

Brooke Shields metálos ruhájával ellopta a show-t

Jessica Lange

A 75 éves, kétszeres Oscar-díjas Jessica Lange is a kitüntetettek között volt tegnap este. A díját egy elegáns fekete nadrágkosztümben vette át a ma is nagyon aktív színészlegenda. 

Jessica Lange színházi munkáját is elismerték

Jessica Lange színházi munkáját is elismerték

Sarah Paulson

Az Amerikai Horror Story sztárját, a 49 éves Sarah Paulsont is díjazták az Appropriate című darabban nyújtott alakításáért. Sőt, a fentebb említett Jessica Lange-gel megosztva kapták meg az elismerést. A színésznő egy ráncolt anyagú, antracitszínű, puffos ujjú ruhát választott a díjátadóra.

Sarah Paulson

Sarah Paulson

Sarah Hyland

A Modern család sztárja, Sarah Hyland egy mesés, rosegold színű miniruhát választott az estélyre, átlátszó tűsarkúval. A 33 éves színésznő az egyike volt a díjat átadó sztároknak.

Sarah Hyland

Sarah Hyland

Debra Messing 

A Will és Grace egyik címszereplője, Debra Messing is tiszteletét tette a rendezvényen. Az 55 éves Messing egy ujjatlan, fekete fodros, garbónyakban végződő ruhát választott az átadóra, amelyet hangsúlyos fekete övvel fogott össze.

Debra Messing

Debra Messing

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images