Celeblányok, akik lenyúlták híres anyjuk ikonikus ruháit

2024. január 10.
Ezeknek a sztárgyerekeknek tényleg csak egy karnyújtás, és anyjuk szekrényében a legmenőbb ruhákat is megtalálják.

Úgy tűnik, itt van még egy dolog, ami azt bizonyítja, hogy a sztárcsalád is csak egy család. Biztos sokunknak ismerős a családon belüli ruhalenyúlás jelensége. Gyakran történik meg ez a dolog testvérek között, de lássuk be, először talán mindig az anyukák magas sarkúi, pörgős szoknyái, vagy smink készlete esnek a gyerekek kíváncsiságának áldozatául. 

Nos, ez pont így működhet a hollywoodi hírességek esetében is. Hoztunk egy csokorra való válogatást arról, hogy milyen az, amikor a lányok anyukájuk prémiumruháiban parádéznak. Az anya-lánya párosok ruháiról készült válogatásért görgesd végig a galériát!

Angelina Jolie – Zahara és Shiloh

Angelina Jolie és családja rögtön két indulóval is nevezett a galériába. Az első fotón Zahara, aki 2021-ben viselte édesanyja Elie Saab ruháját, amiben a 2014-es Oscar-gálára érkezett. A második képen pedig Shiloh bújt bele a színésznő könnyed Gabriela Hearst kreálmányába.

Brooke Shields és Grier 

Brooke Shields 17 éves lánya, Grier is kedvet kapott anyukája ruháját magára ölteni. A 22 évvel ezelőtt viselt, sűrűn hímzett darab csodásan mutat a fiatal lányon, aki modellként dolgozik.

Salma Hayek és Valentina

Salma Hayek előtt 16 éves lánya, Valentina tisztelgett azzal, hogy édesanyja 1997-es Isaac Mizrahi ruhájában jelent meg a 2023-as Oscar-díjátadón.

Gwyneth Paltrow és Apple

Gwyneth Paltrow lánya, a 19 éves Apple – akinek édesapja a Coldplay énekese, Chris Martin – szintén átnézte anyukája gardróbját. Magára is kapta ezt az ikonikus Alexander McQueen által tervezett darabot, amit a 2002-es Oscar-gálán viselt édesanyja.

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images