Az 57 éves Brooke Shields fehérneműben mutatta meg alakját

2022. szeptember 21.
Brooke Shields volt az egyik modell Kim Kardashian ruhamárkájának új kampányában.

„Nagyon megtisztelő számomra és igazán izgatott vagyok, hogy részt vehetek a @SKIMS első melltartókampányában. Őszintén mondhatom, hogy ezek a melltartók olyanok, amelyekben mindannyian magabiztosak lehetünk és kényelmesen érezhetjük magunkat” – írta a színésznő az Instagramon, és meg is osztott néhány képet a minap debütált kampányból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés

Brooke Shields nemcsak színésznő, hanem minden idők egyik leghíresebb modellje is, akinek 40 évvel ezelőtti Calvin Klein reklámja a mai napig ikonikusnak számít. Shields mindössze 15 éves volt a képek készültekor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

admiring the classics (@admiringclassics) által megosztott bejegyzés

Számos alkalommal szerepelt a Vogue címlapján is, de nemzetközi ismertségre végül színésznőként tett szert a Kék lagúna című filmmel.

„Azt szeretnénk, ha minden nő kényelmesen érezné magát a melltartójában, de ami még fontosabb, hogy magabiztosak legyenek. Ez a SKIMS eddigi legnagyobb kampánya, és nem is lehetne nagyobb megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozhattam azokkal a csodálatos nőkkel, akik életre hívták” – mondta a márka megálmodója, Kim Kardashian.

Brooke Shields mellett a kampányban olyan híres nők jelennek még meg, mint Juliette Lewis vagy Indya Moore.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!