Az 57 éves Brooke Shields fehérneműben mutatta meg alakját

2022. szeptember 21. |

Brooke Shields volt az egyik modell Kim Kardashian ruhamárkájának új kampányában.

„Nagyon megtisztelő számomra és igazán izgatott vagyok, hogy részt vehetek a @SKIMS első melltartókampányában. Őszintén mondhatom, hogy ezek a melltartók olyanok, amelyekben mindannyian magabiztosak lehetünk és kényelmesen érezhetjük magunkat” – írta a színésznő az Instagramon, és meg is osztott néhány képet a minap debütált kampányból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés

Brooke Shields nemcsak színésznő, hanem minden idők egyik leghíresebb modellje is, akinek 40 évvel ezelőtti Calvin Klein reklámja a mai napig ikonikusnak számít. Shields mindössze 15 éves volt a képek készültekor.

Számos alkalommal szerepelt a Vogue címlapján is, de nemzetközi ismertségre végül színésznőként tett szert a Kék lagúna című filmmel.

„Azt szeretnénk, ha minden nő kényelmesen érezné magát a melltartójában, de ami még fontosabb, hogy magabiztosak legyenek. Ez a SKIMS eddigi legnagyobb kampánya, és nem is lehetne nagyobb megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozhattam azokkal a csodálatos nőkkel, akik életre hívták” – mondta a márka megálmodója, Kim Kardashian.

Brooke Shields mellett a kampányban olyan híres nők jelennek még meg, mint Juliette Lewis vagy Indya Moore.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Divat