Lebukott: ezt a gyönyörű táncoslányt szereti a Bridgerton szívtiprója

2024. június 14.
A Bridgerton Colinját, Luke Newtont a jelek szerint eltalálta Ámor nyila. Bár a rajongók mindennél jobban szeretnék, ha a való életben is filmes partnernőjével alkotna egy párt, ebben a dologban nem ők döntenek.
Bridgerton Colin Luke Newton

Luke Newton, a Bridgerton aktuális, 3. évadának férfi főszereplője a jelek szerint nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is szerelembe esett. 

Az elkötelezett Bridgerton-rajongók már az évad elején találgatásokba kezdtek azt illetően, hogy a Colin Bridgertont alakító Luke Newton és a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan között a valóságban is több lehet barátságnál. Abból következtettek erre, hogy a páros között egyrészt a Bridgerton sorozatban is nagyon erős a kémia. Másrészt pedig a premiereken a két színész annyira felszabadultan és szeretetteljesen viselkedik egymással, hogy ez nem lehet véletlen.

Luke Newton és Nicola Coughlan a Bridgerton premierjén

Luke Newton és Nicola Coughlan a Bridgerton premierjén

Ugyanakkor a Bridgerton májusi New York-i premierje után bennfentesek arról kezdtek suttogni, hogy Luke Newton szíve igazából egy Antonia Roumelioti nevű táncosért dobog. Ezt támasztotta alá, hogy Antonia ebben a pár napban szintén New Yorkból posztolt Instagramon, de közös kép nem készült a párról.

Egészen mostanáig. A Bridgerton londoni premierjét követő buliból ugyanis kéz a kézben távozott a páros. Luke Newton egy fekete nadrágot viselt, fehér pólóval és halványsága inggel. Antonia Roumelioti pedig egy szexi türkiz ruhát választott az estére. ITT láthatod a párról készült képeket!

A fotók alapján a Polin (Penelope és Colin, a két Bridgerton-karakter nevének összeadása) páros rajongói el kell hogy engedjék a kamerákon túl kibontakozó szerelem fantáziaképét.

Forrás: people.com    Fotók: Getty Images