Minden, amit a Bridgerton 4. évadáról eddig tudni lehet

2024. május 28.
Még ki sem jött a Bridgerton harmadik évadának második fele, de már azt is tudni lehet, hogy készül a negyedik évad. Mit lehet tudni még a Netflix-sorozat következő szezonjáról?
Bridgerton negyedik évad
  • Nem kell aggódnunk akkor sem, ha majd a Bridgerton harmadik szezonjának végére érünk, mert már biztosan lesz negyedik évad.
  • Mit tudunk a Netflix sorozat következő történetszáláról?
  • Mutatjuk, mit árult Jess Brownell, a Bridgerton producere a negyedik évadról!

Nem maradunk pletykák és történelmi díszletek nélkül akkor sem, ha a Bridgerton harmadik évadát teljesen végignéztük. Ugyan a második fele csak június 13-án kerül fel a Netflixre a harmadik szezonnak, de már most biztos, hogy lesz negyedik évad is a Bridgertonból.

A Bridgerton producere, Jess Brownell már elmondta, hogy dolgoznak a negyedik évad forgatókönyvén. Persze konkrét részleteket még nem árult el arról, mi körül mozog majd a Bridgerton újabb szezonjának története, de szivárogtak ki információk szerencsére, amikből következtethetünk.

Miről szól majd a Bridgerton negyedik évada?

A Bridgerton sorozat Julia Quinn regényein alapul. Mindegyik könyv egy-egy Bridgerton testvér történetét járja körül.

A Netflix sorozatának első és második évada még követte a könyvet Daphne és Anthony szerelmi történetével. A harmadik évad azonban már elszakadt ettől, mivel Colinra és az ő Penelope Featheringtonnal való kapcsolatára fókuszált, nem az idősebb testvér, Benedict sztorijára.

A Bridgerton negyedik évada viszont visszakanyarodik Benedicthez minden valószínűség szerint. Julia Qinn korábban úgy nyilatkozott a People-nek, hogy már tudja, melyik karaktert választották ki a negyedik szezonhoz, de „nem mondhat egy szót sem, mert bajba kerül”. Tehát lényegében bármelyik Bridgerton testvér lehet még a történet középpontjában. 

Kik szerepelnek majd a Bridgerton negyedik évadában?

Ugyan még bizonytalan, ki lesz a főszereplő, azt már biztosan tudjuk, hogy kik lesznek a negyedik évad nagy visszatérői a Bridgertonban.

A királyné is biztosan visszatér a Bridgerton negyedik évadában

A királyné is biztosan visszatér a Bridgerton negyedik évadában

  • Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont alakítja, úgy nyilatkozott, hogy neki és a Colin Bridgertont játszó Luke Newtonnak is lesz szerepe a következő évadban.
  • Nagy biztonsággal kijelenthetjük azt is, hogy Adjoa Andoh (Lady Danbury), Golda Rosheuvel (Charlotte királyné) és Ruth Gemmel (Violet Bridgerton) játszik majd a Bridgerton negyedik évadában is.
  • A fiatalabb Bridgerton testvéreket alakító  színészek is visszatérnek egy újabb évadra. Ez azt jelenti, hogy Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Hannah Dodd (Francesca Bridgerton) és Luke Thompson (Benedict Bridgerton) szintén benne lesz a Bridgerton 4-ben.

Mikor várható a Bridgerton 4. megjelenése? 

Még a harmadik évad sem ért véget, nem csoda, ha nem jelentettek be még semmit azzal kapcsolatban, hogy a negyedik évad mikorra várható. Mivel még most készül a forgatókönyv, leghamarabb is csak 2025-ben reménykedhetünk újabb Bridgerton történetben.

Hány évada lesz még a Bridgertonnak?

A Netflix még legalább négy szezonra kötött szerződést a Bridgertonra. Azt is tudjuk, hogy nyolc részből áll a regényfolyam, úgyhogy a sorozat gyártóinak bőven van még alapanyaga a további Bridgerton-évadokhoz.

A harmadik szezon után a maradék Bridgerton-sarjak, akikről még várhatunk egy-egy évadot a Bridgertonból: Benedict, Eloise, Francesca, Gregory és Hyacinth.

Forrás: Marie Claire Australia, fotó: Netflix