A Bridgerton leghosszabb szexjelenetét láthatod a 3. évadban

2024. június 13.
Nem akármilyen meglepetéssel tért vissza a Bridgerton! A rajongók készüljenek, mert a sorozat leghosszabb szexjelenetét láthatják, aminek résztvevői természetesen az évad szerelmespárja: Colin Bridgerton és Penelopé Featherington.
A Bridgerton leghosszabb szexjelenetét láthatod a 3. évadban

A készítők tényleg mindent beleadtak, hogy emlékezetessé tegyék a sorozat 3. évadát, aminek 2. etapjában a leghosszabb szexjelenetnek is szemtanúi lehetünk. Colin és Penelope intim jelenete több mint 5 és félig percig tart.

A Bridgerton a sorozat leghosszabb szexjelenetével tér vissza

A Bridgertont évek óta dicsérik a romantikus történeteiért és az explicit szexjeleneteiért. Most úgy tűnik, Colin Bridgerton és Penelope Featherington új szintre emelik az ágyjeleneteket a sorozat 3. évadának 5. részében.

Colin (Luke Newton) a gyerekkori barátjával, Penelopéval (Nicola Coughlan) megnézik a házat, ami az övéké lesz házasságkötés után. Amikor kettesben vannak, Colin elmondja Penelopénak, hogy szereti, és hosszasan ecseteli, hogy a lány mely testrészeiért rajong a legjobban. Természetesen nem állnak meg ennyinél, és Colin szép lassan megfosztja a ruhájától Penelopét.

Ez az első olyan alkalom a Bridgerton történetében, amiben egy női főszereplő teljesen meztelenül áll a kamerák előtt. Ezután egy rendkívül hosszú jelenetben szeretkeznek, Ariana Grande POV című számának feldolgozására. A szexjelenet rendkívül érzéki, és Penelope, aki szűz, sokkal inkább aktív az együttlétben az előző párosok női főszereplőihez képest.

Nicola Coughlan és Luke Newton hónapokon át csepegtették az infókat a szexjelenettel kapcsolatban. Coughlan áprilisban elmondta az Entertainment Weeklynek, hogy ő és Newton az egyik ilyen jelenet forgatása közben eltörtek egy bútordarabot.

Májusban Nicola Coughlan azt is elmesélte a Stylistnak, hogy kifejezetten kérte a készítőket, hogy teljesen meztelenül állhasson a kamerák elé, hogy visszavágjon a testszégyenítőknek, akik rendszeresen beszóltak neki a közösségi oldalakon.

@marieclairehun

Nicola Coughlan, a Bridgerton legújabb évadának gyémántja újra megigézte a közönséget. Ezúttal istennőként tündökölt a vörös szőnyegen.✨ Tudj meg többet a színésznőről a marieclaire.hu-n! #nicolacoughlan #bridgerton #divat #fashion

♬ original sound – Universal Music SG – Universal Music SG

Forrás: Business Insider, Fotó: IMDB