Gigi Hadid testre tapadó pucérruhában szabadította fel a mellbimbóit

2024. június 24.
Gigi Hadid úgy mutatott meg mindent, hogy közben valójában semmi nem látszódott – köszönhetően testhezálló, a melleit kiemelő Balmain pucérruhájának.
Gigi Hadid pucérruha

Gigi Hadid is részt vett a tegnap este tartott divatünnepen, a Vogue Word című eseményen. A 29 éves modell vasárnap délután Párizs híres főterén, a Place Vendôme-on tartott divatbemutatón vonult végig, majd természetesen részt vett az este rendezett afterpartin is.

A divatbemutató után a buli a Maxim’s étteremben folytatódott, ahol Gigi Hadid a pucérruhájával mindenkit elkápráztatott.

Gigi Hadid egy rendkívül egyedi, testhez tapadó, farmerre emlékeztető Balmain Resort pucérruhában vonult be a buliba. A modell egyszerű sminkje és hátrasimított haja gondoskodott róla, hogy a figyelem középpontjában a mellbimbóit kihangsúlyozó ruhája maradjon. Gigi Hadid úgy mutatott meg mindent, hogy közben valójában semmi nem látszódott.

Gigi Hadid testre tapadó pucérruhája

Gigi Hadid testre tapadó pucérruhája

Megszokhattuk már, hogy az Amerikában született, de egyébként palesztin-holland felmenőkkel bíró Gigi Hadid egy igazi stíluskaméleon. A modell kvalitásainak egyik kiemelkedőbb eleme, hogy szinte bármilyen stílusú szettet tud viselni, anélkül, hogy az furcsának tűnne rajta. Jól bizonyítja ezt a tegnap esti megjelenése is.

Gigi Hadid a Balmain Resort pucérruhájában

Gigi Hadid a Balmain Resort pucérruhájában

Az amerikai modell magánemberként, a munkán kívül is szeret valami kis csavart, élt, sarkosságot vinni a szettjeibe. Nagyon jellemzőek Gigi Hadid stílusára a szokatlan kiegészítők, mint például a tegnap este is viselt keskeny, kissé fura alakú napszemüvege, ami egészen futurisztikussá tette az egyébként rendkívül szexi megjelenését. Ráadásul a új, rövid frizurája egy plusz modern réteget hozott Gigi Hadid megjelenéséhez.

Fotó: Getty Images