Gigi Hadid stíluskörkép: izmos has, maszkulin hangsúlyok, szokatlan csavarok

2024. március 27.
Gigi Hadid szinte megállította New York forgalmát szexi stílusával ezen a forgatáson.
gigi hadid borító

Gigi Hadidot legújabb reklámfilmje forgatásán kapták lencsevégre dögösebbnél dögösebb szettekben New Yorkban.

A 28 éves modell a Maybelline sminkmárka egyik reklámarca, számukra készültek a videók is. A forgatásról megjelent képeken Gigi Hadid nagyon elemében van, látszik rajta, hogy mennyire jól érzi magát ebben az egyébként vad, maszkulin nadrágkosztümben.

A fiatal anyuka első körben egy oversized, extrémen hegyes vállú, cropped blézerben látható. A felső két övben végződik, amik kígyókként tekerednek körbe Gigi Hadid izmos hasán. A szett egy szintén oversized nadrágban végződik, ami már csak méretéből fakadóan is még jobban kiemeli Gigi Hadid törékeny alakját. A modell új, rövid frizurája egy plusz modern réteget hoz a megjelenéshez, amin sokat lágyít a finom smink.

Gigi Hadidon a legextrémebb cuccok sem tűnnek stílusidegennek

Gigi Hadidon a legextrémebb cuccok sem tűnnek stílusidegennek

Az Amerikában született, de egyébként palesztin-holland felmenőkkel bíró Gigi Hadid egy igazi stíluskaméleon. Modell kvalitásainak egyik kiemelkedőbb eleme, hogy szinte bármilyen stílusú szettet tud viselni, anélkül, hogy az furcsának tűnne rajta. 

A még mindig csak 28 éves Gigi Hadid 25 évesen szülte meg kislányát, Khait, és az anyaság új színeket hozott a stílusába.

Hoztunk egy stíluskörképet a fiatal divatikonról, Gigi Hadidról.

Gigi Hadid szexi stílusa

 

A fotómodellnek nem kellett a szomszédba mennie egy kis magabiztosságért, hiszen anyukája, a holland Yolanda Hadid is fotómodell volt. Gigi Hadid első munkáját kétévesen kapta és utána is dolgozott gyerekmodellként. A lenti fotón anyukájával látható a 2015-ös Victoria’s Secret bemutató utáni partin.

Gigi Hadid szexi stílusa

Gigi Hadid szexi stílusa

Gigi Hadid edgy stílusa

Az amerikai modell magánemberként, a munkán kívül is szeret valami kis csavart, élt, sarkosságot vinni a szettjeibe. Nagyon jellemzőek Gigi Hadid stílusára a szokatlan kiegészítők, mint például ez a keskeny napszemüveg, ami egészen futurisztikussá tesz még egy ilyen egyszerű, szürke sportszettet is.

Gigi Hadid edgy stílusa

Gigi Hadid edgy stílusa

Gigi Hadid várandós stílusa

A modell és a One Direction zenekar egyik énekese, Zayn Malik 2020-ban jelentették be, hogy gyermeket várnak. Az akkor 25 éves Hadid egy letisztult, fekete-fehér fotósorozatot osztott meg várandósságáról. Bár Zayn és Gigi útja különváltak, azóta is megosztva nevelik kislányukat, Khai-t.

Gigi Hadid Met-gála stílusa

Korábban Gigi Hadid azt mondta magáról, mindig is nagyon fiús gyerek volt. Sokat lovagolt, imádott a természetben lenni, így nem ijed meg attól, ha nem csak klasszikusan nőies ruhadarabokkal találja szembe magát. A 2022-es Met-gálára például ebben a lélegzetelállító, óriási, steppelt kabáttal ellátott, latexfűzős Versace szettben érkezett.

Gigi Hadid MET-gála stílusa

Gigi Hadid MET-gála stílusa

Gigi Hadid nőies stílusa

Ahogy az eddigi képekből is látszik, Gigi Hadid szereti a meghökkentő, maszkulin vagy éppen sportos darabokat. De ha úgy alakul a helyzet, akkor a nőiesebb szettekben is mindig kifogástalan a megjelenése. Persze nem is róla lenne szó, ha legalább a ruha rikító színében ne vinne egy kis csavart még az ilyen letisztultan elegáns szettekbe is. 

Gigi Hadid nőies stílusa

Gigi Hadid nőies stílusa

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images