Katy Perry maffiafeleség-stílusban tette közszemlére a melleit

2024. június 27.
Katy Perrynek sikerült felülmúlnia önmagát, és élete eddigi legmerészebb szerelésében mutatkozott a Balenciaga bemutatóján, ahová egy a képzeletre nem sokat bízó bundában érkezett.
Katy Perry maffiafeleség-stílusban tette közszemlére a melleit

A 39 éves énekesnő igencsak feltornázta az emberek pulzusszámát azzal, hogy melltartó nélkül, egy pazar szőrmebundában érkezett a francia fővárosba, az Haute Couture Fashion Weekre. Kétség sem férhetett ahhoz, hogy bombasztikus formában. A maffiafeleség-stílusát egy szakadt, félig áttetsző fekete harisnyanadrággal egészítette ki. A Balenciaga bemutatóján kockás hasat villantó Katy Perry visszafogta a kiegészítők használatát, és inkább egy merész fekete napszemüveget viselt, hogy még drámaibbá tegye a megjelenését.

Ami a haját és a sminkjét illeti, az énekesnő szoros, hosszú copfba kötötte hollófekete tincseit, és letisztult sminket választott. Sokak szerint Katy Perry legújabb megjelenése egy új stíluskorszakra utal az énekesnő életében.

Katy Perry bátran megvillantotta melleit a Balenciaga bemutatóján

Katy Perry bátran megvillantotta melleit a Balenciaga bemutatóján

Katy Perry már a párizsi divathét nyitónapján sokkolta az embereket a Balenciaga ruhájával

Katy Perry szeret meglepetést okozni a szettjeivel, így nem is volt kérdés, hogy emlékezetesre tervezi a megérkezését a nyitónapon. A Balenciaga 2024-es kollekciójából választott egy tűzpiros, bársonyból készült aszimmetrikus miniruhát.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Katy Perry Fashion (@katyfunkyfashion) által megosztott bejegyzés

Ám a ruha legszembetűnőbb eleme a hosszú uszály volt, amit Katy Perry Balenciaga ruhájához erősítettek. Az uszály 100 méter lehetett, és a díva hamarosan megjelenő, Woman’s World kislemezének címét viselte.

A készülőben lévő új kislemez és Katy Perry bevállalós divatja azt jelzi, hogy az énekesnő egy új fejezet előtt állhat az életében. Valószínűleg ez egy olyan korszak lesz, amiben Katy Perry erőteljesen hangsúlyozza majd az önszeretet, a nőiesség, a magabiztosság és a merész döntések fontosságát.

Forrás: WWD, Fotók: Getty Images