Elámultak a rajongók Katy Perry nagy fogyásán

2024. június 18.
Katy Perry rengeteget fogyott, és a rajongói most azt találgatják, hogy mi állhat a hatalmas változás hátterében. Többen diabéteszgyógyszerre gyanakodnak.
Elámultak a rajongók Katy Perry nagy fogyásán

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül Katy Perry. Új albumborítója alapján úgy tűnik, hogy az énekesnő rengeteget fogyott, a rajongók pedig csak találgatni tudják, hogy mi állhat a hatalmas változás hátterében. Egyesek a néhány éve berobbant diabéteszgyógyszerekre vagy más fogyókúrás szerre gyanakodnak, mióta meglátták a sztár hihetetlenül tónusos alakját.

Katy Perry korábban elárulta, hogy hetente legalább három-négy alkalommal jár edzeni, hogy megőrizze alakját, most mégis azzal vádolják, hogy súlycsökkentő szerrel érte el szálkás alakját. Az X-en (korábban Twitter) egymást próbálják túlharsogni a rajongók, akik azzal vádolják Katy Perryt, hogy diabéteszgyógyszert használ. De olyan is akad köztük, aki arra gyanakszik, hogy az albumborító mesterséges intelligencia segítségével készült. A feltételezések, miszerint a sztár fogyókúrás szert használ, egyáltalán nem megalapozottak, és maga Perry sem beszélt soha nyilvánosan arról, hogy bármilyen gyógyszert szedne a fogyás érdekében.

Az énekesnő teste egyébként mindig is a közbeszéd tárgya volt, amióta pedig 2008-ban kiadta I kissed a Girl című slágerét, Katy Perry valóságos szexszimbólumnak számít. A sztár évek óta fontosnak tartja a testpozitivitást, terhessége alatt pedig arról is beszélt, hogy nagyon hálás a testéért.

A legfrissebb dala, amit új fotóival reklámoz, július 11-én jelenik meg, egy nappal később pedig érkezik hozzá a videoklip is. Ez lesz Katy Perry első száma az új albumáról.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images