Katy Perry visszahozta a ’00-es évek egyik legkínosabb divattrendjét

2024. március 08.
Katy Perry tegnap este a Billboard Women in Music Awards 2024 díjátadón idézte meg a '00-es évek egyik nem éppen kifinomult divattrendjét: megvillantotta a tangáját – és vele együtt a pucér fenekét – a merész ruhája alól.
Katy Perry tanga

Katy Perry vad, új külsővel érkezett a Billboard Women in Music Awards 2024 díjátadóra a kaliforniai Inglewoodba, szerda este. Az énekesnő egy piros fűzőt, illetve hozzá illő szintén fűzős szoknyát viselt, és a merész összeállítás láttatni engedte Katy Perry fekete tangáját is. Hogy teljes legyen a ’00-es éves hangulata, az énekesnő még egy 3D-s pillangó tetoválást is csináltatott a feneke felé. 

Katy Perry tangát villantott és megidézte a '00-es évek trendjét

Katy Perry tangát villantott és megidézte a ’00-es évek trendjét

Katy Perry 2 aki hét évad után nemrég hagyta ott az American Idol zsűriszékét – sötét haját hosszú lófarokba fogta, és egy gyöngyház nyaklánccal és hozzá illő fülbevalóval egészítette ki a megjelenését. A szettet egy gyakorlatilag égig érő Vivienne Westwood platformcipővel kombinálta.

A merész összeállítás láttatni engedte Katy Perry fekete tangáját is

A merész összeállítás láttatni engedte Katy Perry fekete tangáját is

A ’00-es évek legkínosabb divattrendje: a megvillanó tanga

A trapéz csípőnadrágok és a falatnyi haspólók mellett a ’00-es években a nadrágból kilógó tangák is óriási népszerűségnek örvendtek. A trendet olyan hírességek is meglovagolták, mint Britney Spears és Christina Aguilera, akiknek a túlságosan is alacsony derekú nadrágjaikból ebben az időszakban szinte mindig kilógott a tangája.

A tangavillantós őrület nemcsak Hollywoodon söpört végig: hamarosan a tini lányok is utánozni kezdték a tévében látott sztárokat, és a csípőnadrágból kikandikáló tanga a hétköznapjaink részévé vált. Aztán amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt ez a trend – egészen mostanáig.

2019-ben Hailey Bieber idézte meg a kilátszó tangák divatját, amikor a Met-gálán elsütött egy fehérnemű-villantást, majd Kim Kardashian, Jennifer Lopez, most pedig Katy Perry is felült a tangavonatra.

Fotó: Getty Images Forrás: Pages Six