Katy Perry új szintre emelte a pucérruha fogalmát

2024. április 02.
Katy Perry fekete, hálós pucérruhában jelent meg a 2024-es iHeartRadio Music Awards vörös szőnyegén, és eszméletlenül dögös volt.
Katy Perry új szintre emelte a pucérruha fogalmát

Katy Perry új szintre emelte a pucérruha fogalmát. Az énekesnő egy irtó dögös, hálós darabban lépett a vörös szőnyegre az immáron tizenegyedik alkalommal megrendezett, 2024-es iHeartRadio Music Awardson. A sztártól egyáltalán nem idegen az extrém stílus, így nem meglepő, hogy büszkén mutatta meg testét a szinte mindent megmutató ruha alatt.

Perry persze nem akart teljesen meztelenül megjelenni, ezért egy fekete fehérneműszettel takarta el intim részeit az oldalán is teljesen nyitott pucérruha alatt. Nem gondolnánk, hogy ezt a megjelenést lehet még cifrázni, de a sztárnak sikerült ennél is jobban feldobnia az outfitjét egy térdig érő magas sarkú csizmával és piros masnikkal. A 39 éves Perry egy fekete napszemüveggel, hullámos hajjal, füstös sminkkel és hosszú, vörös körmökkel tette tökéletessé a megjelenését.

Az énekesnő mindig gondosan odafigyel arra, hogy mit visel a vörös szőnyegen. Március elején a Billboard Women in Music Awards 2024 díjátadóján például a 2000-es évek nagy trendjét idézte meg. A sztár egy piros fűzőt, illetve egy szintén fűzős szoknyát viselt, amelyből kilátszódott fekete tangája is. Katy Perry ráadásul amég egy 3D-s pillangótetoválást is csináltatott a feneke felé, hogy teljes legyen a hatás!

Forrás: People, Fotó: Getty Images