Ők voltak a Wimbledoni teniszbajnokság legjobban öltözött sztárjai

2024. július 08.
A Wimbledoni teniszbajnokságot az egyik legrangosabb és legelőkelőbb sporteseményeként tartják számon, így nem csoda, hogy néhány világhírű sztár is megfordult a lelátón. Mutatjuk a kedvenc ruhakölteményeinket.
Ők voltak a Wimbledoni teniszbajnokság legjobban öltözött sztárjai

A wimbledoni tenisztorna a legrégebbi és a legnagyobb hagyománnyal rendelkező teniszverseny az egész világon. A tornát évente rendezik meg, amely a négy legrangosabb Grand-Slam tornák egyike. Történelme és hagyományai miatt Wimbledont sokan a legelőkelőbb és leghíresebb tornaként tartják számon. Ennek a apropóján nem csoda, hogy a rangos eseményen a rengeteg tehetséges sportoló és a szurkolók mellett számos világhírű sztár is megfordul, akik igyekeznek elegánsabbnál elegánsabb szettekben elkápráztatni a közönséget. 

Vasárnap például az A-listás hollywoodi színésznő, Salma Hayek ült a lelátó soraiban férjével, Francois-Henri Pinaulttal wimbledoni teniszbajnokságon. A színésznő láthatóan meg is adta a szurkolás módját, ugyanis a torna alatt egy matróz stílusú, kék-fehér csíkos Gucci felsőt és egy hozzá passzoló, szintén Gucci kabátot viselt. Az említett kabát 3500 dollárba, azaz több mint 1 millió forintba kerül. 

Salma Hayek visszafogott eleganciája

Salma Hayek visszafogott eleganciája

Megjelenését egy sötétkék farmerral, illetve szintén az olasz divatház táskájával fűszerezte. Salma Hayek összeállítását néhány szolid kiegészítő tette teljessé. Sok 2024-es nyári trendhez hasonlóan Hayek is bebizonyította, hogy a kevesebb néha több, legyen szó egy tengerparti napról, vagy a lelátón töltött időről. Ennek ellenére nem ő volt az egyetlen, aki stílusosan jelent meg Wimbledonban. Mutatjuk, hogy kik voltak a legjobban öltözött sztárok a tornán. 

Golda Rosheuvel és Martins Imhangbe

Golda Rosheuvel és Martins Imhangbe

Golda Rosheuvel és Martins Imhangbe

A Bridgerton sorozat két sztárja, Golda Rosheuvel és Martins Imhangbe részt vett a tornán, mégpedig nem is akárhogy. Mindkét színész valamelyest hű maradt filmbeli karakteréhez, ugyanis míg egy piros-fehér csíkos ingben és gyönyörű hajkoronában tündökölt, addig Martins egy elegáns barna öltönyben jelent meg a teniszbajnokságon. 

Rebel Wilson

Rebel Wilson Wimbledonban

Rebel Wilson Wimbledonban

Rebel Wilson már a korábbi években is részt vett a wimbledoni tornán, így ez idén sem történt másképp. A 44 éves színésznő idén egy gyönyörű virágmintás együttesben szurkolt a versenyzőknek. Megjelenéséhez egy Yves Saint Laurent válltáskát párosított, azonban a kiegészítői közül nem tudunk szemet hunyni az eljegyzési gyűrűje felett sem. 

Luke Thompson 

Luke Thompson Wimbledonban

Luke Thompson Wimbledonban

Úgy tűnik, hogy a tenisztorna egyben a Bridgerton sztárjainak találkozója is, ugyanis az eseményen részt vett Luke Thompson is. A színészt egy nagyon elegáns összeállításban látták. Kék-fehér csíkos inget viselt, amelyhez nyakkendőt és egy elegáns vajszínű öltönyt társított. 

David Beckham 

David Beckham rendkívül stílusos volt édesanyja mellett

David Beckham rendkívül stílusos volt édesanyja mellett

David Beckham édesanyjával, Sandra Beckhammel jelent meg a rangos eseményen, azonban az anya-fia páros vélhetően már előre leegyeztette, hogy mit fognak viselni a tornán. Mindketten az elegáns, semleges színű megjelenés mellett tették le a voksukat. 

James Blunt 

James Blunt Wimbledonban

James Blunt Wimbledonban

James Blunt a sportos elegáns megjelenést választotta, ugyanis egy sötétkék farmert, egy pasztellkék öltönyt, és fehér inget viselt. A brit énekes az Emirates vendégeként volt jelen Wimbledonban. 

Forrás: People Fotó: Getty Images