Katy Perry és Orlando Bloom egymásnak esett a lelátón

2023. július 06.
Forró hangulatban figyelte a wimbledoni teniszbajnokságot Katy Perry és Orlando Bloom – a sztárpáros tüzes csókokat váltott és titkos szavakat suttogtak egymás fülébe a nézőtéren.
Orlando Bloom romantikus képpel vallott szerelmet Katy Perrynek

Úgy tűnik, Katy Perry és Orlando Bloom kimenőt kapott és láthatóan ki is használták az alkalmat egy kis romantikázásra. A hároméves Daisyt nevelő sztárpár a wimbledoni teniszbajnokság harmadik napján ment ki meccset nézni, de a lelátón sokkal inkább egymással foglalkoztak, mint a mérkőzéssel. 

A meccsen lőtt lesifotókon az látszik, hogy a sötétkék kockás öltönybe bújt Orlando Bloom és a szintén sötétkék, vállvillantós ruhát és pöttyös kendőt viselő Katy Perry nagyon jól érezte magát: vicces közös szelfiket csináltak és érzékien sugdolóztak a széksorok között. Még akkor sem zavartatták magukat, amikor a kamerák kereszttüzében forró csókot váltottak – szerencsére ezt is sikerült megörökíteniük a fotósoknak.

Nem ez az első alkalom, hogy a sztárpár nyilvánosan is tanúbizonyságot tesz a köztük lángoló szerelemről: idén februárban Orlando Bloom megható fotóval vallott szerelmet feleségének Instagram-oldalán.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images