David Beckham összeöltözött stílusos édesanyjával, és mindenkit levett a lábáról

2024. július 08.
David Beckham idén is édesanyjával, Sandrával látogatott ki Wimbledonba, és az anya-fia páros ismét rendkívül stílusos volt.
David Beckham stílus

David Beckham a lassan szokásosnak nevezhető anya-fia programra vitte el édesanyját Sandra Beckhamet: a tavalyi évhez hasonlóan idén is együtt szurkoltak Wimbledonban, miközben mosolyogva és nevetgélve fotózkodtak egymással a centerpálya királyi páholyában.

Az anya-fia páros az esemény előtt valószínűleg leegyeztette, hogy ki milyen outfitben fog megjelenni, a stílusuk ugyanis kifejezetten harmonizált egymással. Mindketten az elegáns, semleges színű megjelenés mellett tették le a voksukat: Sandra Beckham egy krémszínű ruhát választott, míg David Beckham egy sikkes bézs színű öltönyt kék inggel és világosbarna nyakkendővel. Bár David Beckham általában a Dior vagy a Loro Piana öltönyei közül szokott választani, ezúttal inkább egy Boss darab mellett tette le  voksát.

David Beckham rendkívül stílusos volt édesanyja mellett

David Beckham rendkívül stílusos volt édesanyja mellett

Sandra Beckham rendkívül kifinomultan festett a krémszínű blézerében, amelyhez egy hozzá illő öltönynadrág és egy selymes mellény társult. A megjelenését egy trendi kör alakú barna napszemüveggel, egy kifinomult gyémánt nyaklánccal és arany karkötővel tette teljessé. A 75 éves asszony csodásan nézett ki 49 éves fia, David Beckham mellett. 

David Beckham ezúttal is maga volt a megtestesült stílus – megszokhattuk már, hogy a sztár mindig gondosan odafigyel a külsejére. Talán ezért is lett akkora visszhangja, amikor néhány nappal ezelőtt David Beckham és Victoria Beckham ismét belebújtak az ízlésesnek nem feltétlenül nevezhető, de annál ikonikusabb lila esküvői ruháikba. David Beckham és divatmogul felesége még az esküvőjükre készült lila trónt is előszedték, és ezzel mindannyiunkat visszarepítettek a ’90-es évekbe. 

Fotó: Getty Images Forrás: Goodhousekeeping