Meghan Markle hófehér testhezálló ruhájában úgy festett, mint egy menyasszony

2024. július 13.
Meghan Markle a hófehér Oscar de la Renta ruhájában úgy ragyogott, akár egy menyasszony.
Ekkora lenne baj? Harry herceg és Meghan Markle nem jelentek meg a vörös szőnyegen

Harry herceg és Meghan Markle csütörtök este részt vettek a Los Angeles-i Dolby Színházban tartott ESPY-díjátadón, ahol Harryt Pat Tillman-díjjal tüntették ki.

Meghan Markle a sztárokkal teli eseményen egy hófehér Oscar de la Renta által készített, derékszíjas ruhát viselt, amelyet látva a közösségi médiában sokan hasonlították össze az elegáns stílust Meghan Markle esküvői ruhájával, amelyet Stella McCartney tervezett. Való igaz, a 42 éves sussexi hercegné úgy festett fehérben, mint egy gyönyörű menyasszony.

Meghan Markle a hófehér Oscar de la Renta ruhájában

Meghan Markle a hófehér Oscar de la Renta ruhájában

A hercegné a haját egy elegáns, középen elválasztott kontyba fogta, és fekete Celine magas sarkú cipővel, Rodi Cassandra gyűrűvel, sárga arany Cartier Love karkötővel és Lorraine Schwartz gyémánt fülbevalóval, valamint a férjétől kapott háromköves eljegyzési gyűrűvel egészítette ki a megjelenését.

Meghan Markle igazi stílusikonná vált az utóbbi években. A maxiruháktól kezdve a játékos mintákig, a hercegné mindig úgy néz ki a nyári időszakban, mint egy filmcsillag.

Meghan Markle a hófehér Oscar de la Renta ruhájában

Meghan Markle a hófehér Oscar de la Renta ruhájában úgy festett, mint egy menyasszony

A 39 éves Harry herceg egy klasszikus fekete Giorgio Armani öltönyt és nyakkendőt viselt a nagy estén. Az esemény házigazdája Meghan Markle közeli barátnője, Serena Williams volt, aki Armani Privéban sétált a vörös szőnyegen, mielőtt színpadra lépett.

Sussex hercegét az Invictus Játékok létrehozásáért tüntették ki az idei Pat Tillman-díjjal. A Harry által életre hívott sporteseményt minden évben sebesült, sérült, beteg katonák, veteránok számára rendezik. A díjat az Arizona Cardinals néhai játékosáról és a hadsereg katonájáról nevezték el, aki 2004-ben halt meg Afganisztánban.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images