Az egész világ Meghan Markle gyönyörű gyűrűjét akarja

2024. május 27.
Meghan Markle eljegyzési gyűrűje vezeti a világ legjobban keresett gyűrűinek listáját. De vajon melyik királyi gyűrű lett a második?
Meghan Markle gyűrűje

Több mint hat évvel azután, hogy Harry herceg megkérte Meghan Markle kezét, a hercegné eljegyzési gyűrűjét még mindig imádja az egész világ. 

A sussexi hercegné háromköves gyémántgyűrűje a legkeresettebb sztár eljegyzési gyűrű a világon – derült ki a Ramsden’s Jewellery brit ékszerüzlet új tanulmányából. A felmérés során az elmúlt 12 hónap globális keresési adatait elemezték, és az összesített átlagból kiderült, hogy Meghan Markle gyűrűje havonta körülbelül 51 283 keresést generált.

Meghan Markle gyűrűje havonta körülbelül 51 283 keresést generált

Meghan Markle gyűrűje havonta körülbelül 51 283 keresést generált

A lista második helyén Diana hercegnő ikonikus zafír- és gyémántgyűrűje áll, amelyet Meghan Markle sógornője, Katalin hercegné visel Diana halála óta. Erre a gyűrűre havonta átlagosan 22 100 keresés jutott. A két királyi gyűrűt Megan Fox, Millie Bobby Brown és Hailey Bieber eljegyzési gyűrűje követte.

A 42 éves Meghan Markle jellemzően több ékszert szokott egyszerre viselni: az eljegyzési gyűrűje mellett a walesi arany jegygyűrűje is ott csillag az ujján, valamint az a gyűrű is, amelyet 2019-ben kapott évfordulós ajándékként Harrytől. Tavaly a szemfülesek észrevették, hogy a sussexi hercegné változtatott a stílusán, és rövid időre abbahagyta az eljegyzési gyűrű viselését. A People magazin úgy tudja, Meghan Markle azért nem hordta a gyűrűjét, mert az javításra szorult, miután egy foglalata meglazult. 

Idén Valentin-napon végül Meghan Markle-t újra lefotózták a gyűrűvel az ujján.

Idén Valentin-napon végül Meghan Markle-t újra lefotózták a gyűrűvel az ujján.

Idén Valentin-napon végül Meghan Markle-t újra lefotózták a gyűrűvel az ujján.

Tudvalevő, hogy a csodás eljegyzési gyűrűt a 39 éves sussexi herceg a néhai nagymamája, Erzsébet királynő ékszerészével, a Cleave and Companyval terveztette. A gyűrű közepén egy etikus forrásból származó, botswanai drágakő található, annak emlékére, hogy kapcsolatuk elején Meghan Markle-lel ott töltöttek el egy romantikus kiruccanást. A középső követ két kisebb gyémánt szegélyezi, édesanyja, Diana hercegnő személyes gyűjteményéből.

Forrás: People Fotó: Getty Images