5 alkalom, amikor Meghan Markle úgy öltözött, mint egy valódi hercegnő

2024. május 10.
Meghan Markle lebilincselő szépsége mellé kifinomult ízlés is társult. Felidéztük azt az 5 pillanatot, amikor úgy festett, mint egy valódi hercegnő.
Meghan Markle ruhái
  • A Briliáns elmék (Suits) sorozatának köszönhetően lett ismert.
  • Meghan Markle igazi stílusikonná vált az elmúlt években.
  • A sussexi hercegné igyekezett betartani a szabályokat a királyi családban, de ha a megjelenéséről volt szó, a legtöbb esetben szakított a hagyományokkal.

Meghan Markle-t akkor láthattuk először igazi hercegnőként tündökölni, amikor 2018-ban összeházasodott Harry herceggel a windsori kápolnában. Egyszerűen lélegzetelállító volt a Clare Waight tervezte hófehér Givenchy menyasszonyi ruhájában.

Meghan Markle hófehér Givenchy menyasszonyi ruhában (Fotó: Jane Barlow-PA Images/Getty Imeges)

Meghan Markle hófehér Givenchy menyasszonyi ruhában

Az esküvő után a protokollhoz igazodva igyekezett visszafogottan öltözködni és főleg pasztellszíneket viselt, ám ennek ellenére több alkalommal is meglepte a királyi családot és persze az egész világot. Meghan Markle magával hozta a modern, de minimalista szemléletét és a kifinomult elegancia megtestesítője lett.

Ugyanakkor Meghan Markle előszeretettel tiszteleg Diana hercegné előtt és számtalanszor olvashattunk arról, hogy megidézte őt egy-egy ruhadarabjával, kiegészítőjével vagy éppen szokásával, sőt, egyesek szerint még az élettörténetükben is találni hasonlóságokat. Mindenesetre a sussexi hercegnének vitathatatlanul sikerült néhány alkalommal úgy tündökölnie, mint egy valódi hercegnő, és ezt meg is mutatjuk!

1. Meghan Markle izzó vörös ruhában

2020-ban, amikor Meghan Markle és Harry herceg már kiválni készültek a királyi családból, búcsúkörutat tartottak, és így esett, hogy részt vettek a Mountbatten Zenei Fesztiválon a Royal Albert Hallban, ahol a hercegné egy vörös Safiya ruhába bújt, ami nagyszerűen harmonizált Harry herceg szintén vörös királyi tengerészgyalogos egyenruhájával.

Meghan Markle vörös Safiya ruhában (Fotó: Karwai Tang/Getty Images)

Meghan Markle vörös Safiya ruhában 

2. Meghan Markle smaragdzöld köpenyes ruhája

A 2020-as Nemzetközösségi Napra esett a pár utolsó hivatalos megjelenése. Meghan Markle egy smaragdzöld, köpennyel kiegészített Emilia Wickstead ruhát viselt, egy hozzáillő William Chamber kalappal.

Meghan Markle smaragdzöld köpenyes ruhában (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

Meghan Markle smaragdzöld köpenyes ruhában  

3. Meghan Markle fehér Valentino nadrágkosztümje

Meghan Markle a kiválásukat követően is megőrizte királyi eleganciáját. A 2022-es Invictus Games első napján egy fehér Valentino nadrágkosztümben jelent meg. A letisztult megjelenését arany ékszerekkel egészítette ki és egy Aquazzura tűsarkúval.

Meghan Markle fehér Valentino nadrágkosztümje(Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Meghan Markle fehér Valentino nadrágkosztümje 

4. Meghan Markle Louis Vuitton midiruhája

A 2022-es Ripple of Hope díjátadó gála jelentős esemény volt Harry herceg és Meghan Markle számára. A párt a faji igazságosság és a mentális egészség terén végzett munkájukért díjazták. A sussexi hercegné egy gyönyörű elefántcsontfehér Louis Vuitton midiruhában kápráztatta el a jelenlévőket. A megjelenését olyan különleges ékszerekkel tette tökéletessé, mint amilyen a gyémánt fülbevalója, valamint az akvamarin gyűrűje, amit néhai anyósától, Diana hercegnőtől örökölt.

Meghan Markle Louis Vuitton midiruhája(Fotó: Mike Coppola/Getty Images)

Meghan Markle Louis Vuitton midiruhája 

5. Meghan Markle bézs színű estélyije

Meghan Markle elbűvölően jelent meg a 2023-as Variety Power of Women rendezvényén. Egy bézs színű, váll nélküli Proenza Schouler midiruhát viselt, amihez egyszerű arany ékszereket párosított, és fekete Aquazzura magas sarkúval tette emlékezetessé az öltözékét.

Meghan Markle Proenza Schouler midiruhában (Fotó: Unique Nicole/Getty Images)

Meghan Markle Proenza Schouler midiruhában (Fotó: Unique Nicole/Getty Images)

Forrás: Town and Country, Fotó: Getty Images