Meghan Markle apja meglepő dolgokat nyilatkozott Károly királyról

2024. június 24.
Megszokhattuk már, hogy Meghan Markle apja, Thomas Markle időről időre elárasztja panaszáradatával a sajtót. Ezúttal Károly királlyal kapcsolatos meglepő gondolatait mondta el.
Meghan Markle apja

Meghan Markle apja szerint ő és III. Károly király szinte egy és ugyanaz a személy.

Thomas Markle egy új interjúban hasonlította magát a brit uralkodóhoz, megjegyezve, hogy mindketten egészségügyi problémákkal küzdenek, miközben elhidegültek a sussexi hercegnétől és férjétől, Harry hercegtől.

„Szívesen beszélgetnék vele, mert biztos vagyok benne, hogy neki is ugyanannyi megválaszolatlan kérdése van, mint nekem” – nyilatkozta Meghan Markle apja a Daily Mail szombati számának Károlyról, akinél februárban rákot diagnosztizáltak. „Egyikünk sem érdemli meg azt a bánásmódot, amit kaptunk” – folytatta. „Ő rákos kezelésen megy keresztül, én pedig nem vagyok a legjobb egészségi állapotban.”

A 79 éves Thomas Markle azt mondja, hogy „mélyen együttérez” a 75 éves Károllyal, és úgy véli, hogy „ugyanabban a csónakban eveznek”. „Annyi kérdésem van, amit szeretnék feltenni Meghannak és Harrynek” – mondta a lapnak. „A legfontosabb, hogy miért bántak ilyen rosszul nemcsak velem, hanem a királyi családdal és a királlyal is.”

@marieclairehun

Csak úgy mint a brit királyi családról, Meghan Markle-ről is sokat olvashatunk manapság. A marieclaire.hu-n pedig mindent megtalász a Harry herceg és Meghan körül forgó ügyekről! #meghanmarkle #princeharry #royalfamily

♬ SO FAR AWAY – ZØYA

Thomas Markle az interjúban azt is elpanaszolta, hogy még nem találkozott egyik unokájával sem, akik azután születtek, hogy a férfi közvetlenül a 2018-as hercegi esküvő előtt kezdte a médiában pocskondiázni Meghan Markle-t. Kifejtette, hogy Archie és Lilibet „kezdenek abba a korba kerülni, amikor elkezdenek kérdezősködni”, ezért úgy érzi, csak idő kérdése, hogy „rájöjjenek, mi mindenről maradtak le”, amiatt, hogy Harry és Meghan 2020-ban elszakadtak a királyi családtól és az Egyesült Államokba költöztek.

Meghan és Harry esküvője óta Thomas Markle és lánya – Meghan féltestvére –, Samantha Markle minden alkalmat megragadnak, hogy a hercegné „aljas tetteiről” nyilatkozzanak a sajtónak, sőt a nővérnek nemrég egy könyve is megjelent, The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1 címmel, amit kifejezetten annak szentelt, hogy Meghan Markle-t szapulja.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images