Amal Clooney megvillantotta szuperhosszú lábait a tökéletes nyári miniruhában

2024. július 17.
Amal Clooney nemcsak a jogban, hanem a ruhák és a divat területén is szakértő. Ezt most St. Tropez-ban bizonyította.
Amal Clooney ruha

Amal Clooney visszatért Európába, hogy megmutassa, még mindig ő a kontinens nyári divatjának egyik koronázatlan királynője. Az ügyvédnőt és férjét, George Clooney-t Saint Tropez-i nyári vakációjuk egy pontján fotózták le, amint ebéd után egy étteremből távoztak. 

A mindig elegáns Amal Clooney pedig sikeresen kiválasztotta a tökéletes nyári ruhát az alkalomhoz. A fehér alapon halvány rózsaszín, neonrózsaszín és neonsárga színekben pompázó ujjatlan miniruha a nyár megtestesítője. A könnyed anyagból készült szoknya rétegesen omlik Amal Clooney hosszú lábaira, a dekoltázst övező fodrok pedig csak még romantikusabbá teszik az összképet.

A ruhához választott visszafogott napszemüveg, nude szandál és táska pedig tökéletesen hagyják érvényesülni Amal Clooney vibráló szerelését. A szépséges Amal mellett férje, George Clooney egy egyszerű fehér galléros pólót és szürke szövetnadrágot viselt.

Ez a virágos álomdarab Donatella Versace kreálmánya a 2004-es tavaszi kollekcióból, amely a „Diva Alert” fantázianevet kapta a tervezőtől. A kollekció akkoriban olyan sikeres volt, hogy Briteny Spearstől Liv Tylerig mindenki ezekben az élénk darabokban feszített.

Mint kiderült, Amal Clooney, aki szenvedélyesen gyűjti a vintage ruhákat, a Tab Vintage oldaláról rendelte ezt a szépséges darabot. A libanoni származású 46 éves sztárügyvéd a fenntarthatóság és az időtálló darabok iránti rajongása miatt rendszeresen tűnik fel nagy tervezők régebbi ruháiban.

Amal Clooney egy vintage Dior ruhában

Amal Clooney egy vintage Dior ruhában

Forrás: Vogue      Fotó: Getty Images