Amal Clooney dögös ezüst miniruhában hódította meg Olaszországot

2023. augusztus 01.
Újabb képek szivárogtak ki Amal és George Clooney romantikus olaszországi nyaralásáról: ezúttal Amal Clooney elképesztően szexi, ezüst miniruháját is megcsodálhatjuk.
Rika családi fotó George és Amal Clooneyról, ahogy gyerekeikkel élvezik a nyarat

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy az Ocean’s Eleven 62 éves sztárja éppen vakációját tölti észak-olaszországi villájában: George és Amal Clooney a hatéves ikreikkel, Elle-lel és Alexanderrel élvezték a tavon a nyári napsütést.

Most újabb paparazzi fotók születtek a sztárpár nyaralásáról: ezúttal azt sikerült megörökíteni, ahogyan George és Amal Clooney a Comói-tó környékének egyik menő étterméből, a Gatto Neróból távozik. Bár a romantikus vacsorán George Clooney is kifejezetten elegánsan festett sötét ingében és szürke öltönyében, nem túlzás azt állítani, hogy minden szem a gyönyörű ügyvédnőre, Amal Clooney-ra szegeződött, aki egy látványos, ezüst miniruhában vett részt a randiesten. A csodaszép Amal Clooney bronzbarna bőrén elképesztően mutatott a fényes, ezüst anyag, megjelenését pedig lágyan leomló, dús haja tette tökéletessé. Nyugodtan mondhatjuk, hogy valódi istennőként vonult férje mellett. A csodaszép képeket ITT lehet megnézni.

George és Amal egyébként 2013-ban találkoztak először egymással, miután egy közös barátjuk bemutatta őket egymásnak. A nagy találkozásról a színész így emlékezett vissza egy People magazinnak adott interjúban: „Hihetetlen volt az egész. Egy közös barátunk azt mondta, hogy beugrik hozzám, és hoz magával valakit. Mondtam, hogy nyugodtan. Ezután felhívott az ügynököm és azt mondta, hogy ő már találkozott ezzel a nővel, akit a barátom magával fog hozni, és hogy szerinte ő lesz a feleségem.” A pár között az első találkozás alkalmával szikrázni kezdett a levegő, és egy évvel később a színész megkérte Amal kezét.

2014-ben a velencei városházán tartották a polgári esküvőt, majd két nappal később egy pazar ünnepséget is rendeztek a városban. Három év múlva, 2017-ben születtek meg az ikreik, Alexander, és Ella.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images