Rihanna közel egymillió forintot érő szoknyáját fellibbentve villantotta meg fehérneműjét

2024. július 24.
Rihanna idénre lemondott a kockás hasról, már csak annyit szeretne, hogy a „bugyija passzoljon a cipőjéhez”.
Rihanna bugyija

Rihanna egy huncut videóval jelentkezett nemrégiben sokak örömére. Az énekesnő egy iskoláslány stílusú szettet választott legújabb, Fenty x Puma cipője bemutatásához, természetesen egy extra adag szexiskedéssel megfűszerezve.

A 36 éves Rihanna egy több mint 800.000 Ft-os Miu Miu mini rakott szoknyában, világoskék ingben és az alóla kivillanó saját márkás csipkés melltartóban jelent meg az utcán. Az aktuálisan szőke haját most épp Bundesliga fazonban hordó énekesnő egy 650.000 Ft-os Louis Vuitton táskát és a korábban már említett Pumával kollaborációban készült sportcipőt választott kiegészítőnek.

A kivonulásról készült videó során Rihanna saját nyári alakján viccelődött:

„Mivel idén nyáron már nyilvánvalóan nem lesznek kockás hasizmaim, az új nyári célom, hogy a cipőim passzoljanak a bugyijaimhoz!”

Ennek demonstrálására Rihanna megfordult és fellibbentette szoknyáját, hogy világos legyen, fekete bugyija passzol fekete cipőjéhez.

Az énekesnő 2023-ban újította fel együttműködését a Pumával, akikhez 2014-ben csatlakozott először kreatív igazgatóként. Rihanna ebben az évben részt vett a márka reklámkampányában is, amelyben olyan sztárok szerepelnek, mint Anjelica Huston, vagy az Euphoria sorozatból ismert Chloe Cherry.

Egy korábbi reklámban a Pumával való kollaborációban készült Creeper Phatty névre hallgató cipőkollekcióját mutatta be:

A barbadosi énekesnő nagyobb fia, RZA májusban ünnepelte 2. születésnapját, míg kisebbik fia, Riot Rose augusztusban lesz egyéves. 

Egy interjúban Rihanna úgy nyilatkozott, nagyon örülne, ha lenne egy lánya. A riporter rákérdezett, hogy ezt úgy érti-e, hogy több gyereket szeretne-e, mire RiRi így válaszolt:

„Tudja mit? Igen. Remélem… De ha úgy értette, hogy terhes vagyok-e, nem, nem vagyok az” – zárta végül rövidre a témát az énekesnő.

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images