Rihanna káprázatos tavaszi szaténkabátja a szezon legmenőbb darabja

2024. április 08.
Rihanna lazán nőies tavaszi kabátja bebizonyítja, hogy a fényes anyagokat is hordhatjuk nagyobb felületen – mutatjuk, hogyan viseli a szezon kulcsdarabját az énekesnő.

Vasárnap Rihanna a Los Angeles-i  Giorgio Baldi étterembe látogatott, és természetesen tőle megszokott módon nem akármilyen szettben! Az énekesnő extrém buggyos, szaggatott farmernadrágot és mintás, laza fehér pólót viselt, a sportos szettet pedig egy állatmintás kockasarkú csizmával és rengeteg vaskos nyaklánccal tette igazán vagánnyá és nőiessé. A statement darab azonban egyértelműen a kabátja volt: Rihanna egy hosszú, pezsgőszínű tavaszi kabátot viselt, amit a lágy szaténcsillogás tett igazán látványossá. A fényes anyagú kabát hullámozva követte Rihanna mozgását, igazán sikkes és feminin megjelenést kölcsönözve ezzel a stílusos sztárnak. 

Rihanna csodaszép tavaszi kabátjával nagyon jól megmutatta, hogy nem kell félni a magas fényű anyagok nagy felületen való használatától sem. Régi sztereotípia, hogy a fényes szatén és selyem optikailag felületnövelő, így akár kövérítő hatású is lehet, egy ilyen szépen fodrozódó, szinte folyékony fémes hatást keltő kabát azonban kifejezetten csinossá tehet minket.

Persze nemcsak Rihanna tavaszi kabátjára érdemes figyelni, ha szeretnénk ellesni a sztároktól néhány trendet idén tavasszal – mutatjuk a kedvenc tavaszi kabátjainkat egyenesen Hollywoodból!

A sztárok kedvenc tavaszi kabátjai 2024-ben

1. Emma Watson tavaszi ballonkabátja

Emma Watson egy igazi klasszikust választott a 2024-es tavaszra: egy majdnem földig érő, ikonikus szabású ballonkabátot. Ez a tavaszi kabát tényleg örök darab, így mindenképpen jó ötlet lehet beruházni egy minőségi, jó szabású verzióra.

Az elmúlt hetekben egyre több sztárt, köztük Emma Watsont is lencsevégre kapták a stílusos ballonkabátjukba

2. Dua Lipa motoros dzsekiben

2024 egyik legnépszerűbb tavaszi kabáttrendje egyértelműen a motoros dzseki. Ezek a színes betétekkel díszített vagány darabok azonnal feldobják az egész szettünket – nem véletlen, hogy Dua Lipát is rendszeresen látni ilyen menő dzsekikben! A Guccitól a fast fashion üzletekig rengeteg helyen válogathatunk ezekből a bevállalós kabátokból, így tényleg csak a pénztárcánk szabhat határokat.

3. Farmerkabát újratöltve

Katie Holmes idén márciusban ebben az oversize farmerkabátban vészeli át a hűvösebb estéket: azt talán nem kell külön magyaráznunk, hogy a farmerdzseki – a ballonkabáthoz hasonlóan – olyan klasszikus, ami sosem megy ki a divatból, érdemes lehet azonban egy kicsit csavarni rajta. Az idei tavaszi kabátok között hódítanak a túlméretezett, zsebekkel és pántokkal felturbózott, katonai- és munkaruhákból merítő darabok, amiket mindenképpen érdemes bevállalni a szezonban. 

4. Siena Miller Mátrix-stílusban

Természetesen a bőrdzsekik sem kerültek le a tavaszi kabátok palettájáról, sőt! Rövid bomberfazonban és hosszú, retró Mátrix-ihlette stílusban is hódít – Sienna Miller például ezt a csoda szép, visszafogottabb darabot viselte idén márciusban. Vagány, mégis dögös – tökéletes választás!

Forrás: People Fotó: Getty Images