Rihanna elárulta, milyen ruhával készül az idei Met-gálára

2024. április 30.
Rihanna megerősítette, hogy idén is ott lesz a sztárok divatparádéjának számító Met-gálán, és azt is elárulta, mit tervez viselni az eseményen.

Tavaly mindenkit elkápráztatott hófehér rózsákkal díszített látványos „kismama-estélyijével”, de a korábbi években is rendszeresen szemkápráztató, extrém lookokkal hódította meg a Met-gálát Rihanna. Az idei év azonban kicsit más lesz. A kétgyerekes szupersztár elárulta, bár idén is ott lesz a jeles eseményen, 2024-ben „visszafogottabb” szettre számíthatunk tőle. Rihanna az Extrának adott interjúban úgy fogalmazott, idén inkább egy egyszerű ruhát választott, és bár egyelőre még két szett között vacillál, annyi biztos, hogy a 2024-es Met-gálára nem valamilyen extrém darabot választ majd.

A május 6-án megrendezésre kerülő esemény témája a „Csipkerózsikák: a divat ébredése” (Sleeping Beauties: Reawakening Fashion) lesz, és a vintage divatot, illetve annak újraértelmezését ünneplik vele – természetesen Hollywood legstílusosabb sztárjainak segítségével. Rihanna a friss interjúban azt is hozzátette, azért van olyan terület, ahol szeretne valami különlegeset villantani, mégpedig hajával és sminkjével, ezzel kapcsolatban azonban egyelőre nem fedett fel további részleteket.

Visszafogottság ide vagy oda, mi egészen biztosak vagyunk benne, hogy Rihanna vagány kétgyerekes mamaként is lélegzetelállítóan szép lesz majd az idei gálán. Addig is, amíg az új lookot várjuk, felidéztük az énekesnő legszexibb és legvagányabb Met-gálás szettjeit!

Rihanna legmenőbb Met-gála szettjei

1. Rihanna rózsába borult Madonnaként

Kezdjük is egyből a tavalyi szettel, amit az akkor épp második gyermekével várandós Rihanna már hatalmas pocakkal viselt. A hófehér look egy elképesztő Valentino-kreáció volt, amit a sztár elegáns kesztyűvel, csuklyás, rózsákból álló kabátkákkal és egy zseniális statement napszemüveggel egészített ki.

2. Rihanna, a divatpápa

2018-ban Rihanna szó szerint divatpápaként érkezett meg a Met-gála vörös szőnyegére. A sztár egy kristályokkal rakott miniruhát viselt, melyhez egy passzoló püspöki sapkát és egy látványos köpenyt választott. A John Galliano által megálmodott extrém szett ugyan sokakat megbotránkoztatott, de Rihanna egyértelműen megértette a feladatot, hiszen az akkori esemény témája a Heavenly Bodies volt.

3. Kivirágzott Riri

A 2017-es, Rei Kawakubo előtt tisztelgő Met-gálán Rihanna egyenesen virága borult! Az énekesnő Guo Pei 24 kilót nyomó organikus hatású virágos estélyi ruháját viselte, amellyel először a 2016-os Comme Des Garçons show-n találkozhattunk a Paris Fashion Weeken. Az extravagáns, különböző textilszirmokból összeállított darab az este egyik leglátványosabb szettje volt.

4. A világ leghosszabb uszálya 

China: Through the Looking Glass volt a 2016-os Met-gála témája, amire Rihanna ebben az észbontó, sárga estélyiben érkezett. A fantasztikus ruha legizgalmasabb része kétségkívül a valószerűtlenül hosszú uszály, ami szinte az egész teret beborította Rihanna mögött – és persze minden tekintetet az énekesnőre szegezett az eseményen.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images