Ritkán látni ilyet: Rihanna megmutatta az igazi haját

2024. június 11.
Rihanna olyat tett, amit csak nagyon ritkán szokott: paróka és póthaj nélkül lépett utcára, vagyis megmutatta igazi, természetes frizuráját.
Ritkán látni ilyet: Rihanna megmutatta az igazi haját

A minap Rihanna olyat tett, amit csak nagyon ritkán szokott, és most nem arról van szó, hogy ASAP Rocky és két kisfiuk nélkül töltötte az idejét. Hanem arról, hogy bármiféle hosszabbítás és paróka nélkül, a természetes hajával lejtett végig New York utcáin vasárnap. A 36 éves milliárdos vállalkozó énekesnő a múlt héten mutatta be új Fenty Hair termékcsaládját, és ezúttal tincseit röviden, szőkére festve, szabadon és eredeti göndör formájában viselte. Az elragadtatott rajongók azonnal megrohamozták a popsztárt az utcán, volt, aki még egy tornacipőt is aláíratott az énekesnővel.

Ilyen Rihanna igazi haja

Rihanna – teljes nevén Robyn Rihanna Fenty –, egy szürke sportmelltartót és egy csipkés fekete melltartót viselt, amiben megvillantotta dekoltázsát is. Az énekesnő egy barna plüssbundát csavart maga köré, amit hetykén lecsúsztatott a válláról. Az egyedi stílusáról ismert divatdiktátor bő szabású fekete nadrágot vett fel, amit a bokájánál húzott össze. Lábára nyitott orrú szandált húzott, így megmutatta hófehér pedikűrjét is, a holmiját pedig egy fekete-fehér Louis Vuitton kézitáskában cipelte magával.

Rihanna ovális alakú, sportos, fekete, enyhén színezett napszemüveget párosított az outfitjéhez. Ami az ékszereket illeti, hatalmas karika-fülbevalókra és két nyakláncra esett a választásra – egy vastagra és egy vékonyra. Úgy tűnt, hogy az énekesnő csak visszafogott sminket viselt, de azért egy kis csillogás belefért az ajkain.

Az énekesnő 151 millió Instagram-követője előtt jelentette be, hogy bővíti márkáját egy új hajápoló termékcsaláddal. Ez a húzás egyáltalán nem meglepő Rihannától, akiről köztudott, hogy imádja variálni a frizuráját. „A hajam mindig is nagyon fontos volt számomra. Ez az önkifejezés és a kreativitás útja” – szögezte le a sztár. „A hajamnak mindig is óriási része volt karrieremben és személyes fejlődésemben, a Fenty Hair pedig azért jött létre, hogy lépést tartson hajunkkal és életmódunkkal.”

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images