Az 50 éves Kate Beckinsale mélyen dekoltált bársonyruhában ragyogott

2024. július 24.
Igazi sztárparádét hozott a St. Tropez-ban megrendezett Summer Gala nevű rendezvény, ahol Kate Beckinsale egyszerűen ellopta a show-t.
Sztár divat St-Tropez

Saint-Tropez a francia Riviéra egyik legszebb, legikonikusabb és legdrágább városa. A hely földrajzi adottságai, hangulata és a minden területen elképesztő kínálat miatt rendkívül vonzó célpont a sztárok körében. A mesés kikötővel és kilátással rendelkező Saint-Tropez-t épp ezért luxusmárkák butikjai, luxushotelek és -éttermek sorai övezik.

Itt került megrendezésre tegnap este a Summer Gala a Gala One szervezésében a helyi golf klubban. A jótékonysági rendezvényre rengeteg sztár volt hivatalos, akik kitettek magukért és ragyogó szettjeikben szó szerint is emelték az est fényét. 

A legdivatosabb sztárok Saint-Tropez-ban

1. Kate Beckinsale

Az 50 évesen csúcsformában lévő Kate Beckinsale egy elegáns fekete bársony Raisa Vanessa ruhát választott az estére. A ruha egyik különlegessége a majdnem köldökig kivágott felsőrész, valamint a derék körül tekeredő rózsákkal díszített arany peplum volt.

Kate Beckinsale az egyik legdivatosabb sztár volt Saint-Tropez-ban

Kate Beckinsale az egyik legdivatosabb sztár volt Saint-Tropez-ban

2. Kylie Minogue

A vendégek között volt Kylie Minogue is, aki a nyár ellenére szintén egy sötétebb színre szavazott. Az ausztrál énekesnő egy bordó, mélyen dekoltált, flitteres ruhát választott az estére. A magas slicc láttatni engedte az énekesnő formás lábait, aki nemcsak vendég, hanem fellépő is volt aznap este.

Kylie Minogue csak úgy ragyogott St-Tropez-ban

Kylie Minogue csak úgy ragyogott St-Tropez-ban

3. Emma Roberts

A frissen eljegyzett Emma Roberts színésznő szintén nem adta meg magát a nyári színeknek, ő egy teljesen egyszínű, letisztult fekete ruhára szavazott. Lehet, hogy nem véletlenül, hiszen a visszafogott szerelés hagyta érvényesülni a színésznő ujján csillogó eljegyzési gyűrűt.

Emma Roberts a boldogságtól ragyogott St-Tropez-ban

Emma Roberts a boldogságtól ragyogott St-Tropez-ban

4. Eiza Gonzalez

A mexikói énekesnő és színésznő, Eiza Gonzalez egy igazán forró ruhadarabot választott az estére. 

Eiza Gonzalez St-Tropez-ban

Eiza Gonzalez St-Tropez-ban

5. Camila Cabello

A kubai-mexikói származású énekesnő, a Fifth Harmony egykori tagja, Camila Cabello is a feketére szavazott tegnap este. A garbónyakú, ujjatlan ruha remekül állt Cabellónak, a magas slicc pedig extra szexisséget vitt a szettbe.

Camila Cabello St-Tropez-ben

Camila Cabello St-Tropez-ban

 

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images