Hazafias divat: ilyen elképesztő ruhákban ünnepelték a sztárok július 4-ét

2024. július 05.
A leghazafiasabb sztárok minden évben nagy ügyet csinálnak a július 4-ei ünnepi szerelésükből, mi pedig hoztunk egy válogatást a legérdekesebb darabokból.
Sztár divat július 4

Július 4., a függetlenség napja az amerikaiak egyik legfontosabb ünnepe az évben. Az ország ezen a napon emlékezik meg arról, hogy 1776-ban kihirdették függetlenségét Nagy-Britanniától. Az amerikaiak július 4-én általában hatalmas családi és baráti lakomákat rendeznek, tűzijátékkal, zenével és természetesen hazafias ruhákkal.

Az ünneplésből pedig a sztárok sem maradnak ki. A legtöbben előszeretettel mutatják meg, hogy milyen fantasztikus ételekkel, díszlettel várták a vendégeiket, és persze milyen divatos ruhákban töltötték a függetlenség napját. 

Ennek kapcsán hoztunk egy válogatást a legérdekesebb ruhában pózoló hírességekről.

Hazafias sztárdivat

1. Meryl Streep 

A Kétely egyik főszereplője, az akkoriban 60 éves Meryl Streep a film párizsi premierjére választotta ezt az amerikai zászlót idéző Catharine Malandrino ruhát. 

Meryl Streep július 4-e hangulatú ruhájában

Meryl Streep július 4-e hangulatú ruhájában

2. Katy Perry

Az amerikai Katy Perry egy szuperszexi, strasszos bikiniben ünnepelte július 4-ét. A pin-up girl stílusú képpel az énekesnő egyben azt is bejelentette, hogy következő dala egy hét múlva fog megjelenni.

3. Cindy Crawford

Az ikonikus topmodell, Cindy Crawford nem aprózta el. Ő egy egész fotóválogatást osztott meg követőivel a hazafias tematikájú divatképeiből.

4. Paris Hilton

A hotelörökösnő 2015-ben érkezett ebben a szettben a Tao Beach nevű helyre. Aznap este Paris Hilton dolgozni jött a bárba, hiszen ő volt a DJ a július 4-ei buliban.

Paris Hilton is hazafias szettet választott a július 4-ei buliba

Paris Hilton is hazafias szettet választott a július 4-ei buliba

5. Taylor Swift

A countryénekesnőből lett popsztár, Taylor Swift minden évben óriási bulit rendez július 4-e környékén, ahova meghívja a legjobb barátait. 2015-ben például Gigi Hadiddal és Cara Delevingne-nel buliztak együtt hazafias színű fürdőruháikban

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images