Blake Lively visszarepít minket a 2000-es évek elejére – ebben a csodás ruhában pózolt

2024. augusztus 01.
Blake Lively nemcsak a filmvásznon, hanem a divat terén is igyekszik új trendekkel kísérletezni, vagy adott esetben a régieket újjáéleszteni. Ezúttal egy gyönyörű farmerruhában mutatta meg az alakját.
Blake Lively visszarepít minket a 2000-es évek elejére - ebben a csodás ruhában pózolt

Ahogyan azt már megszokhattuk, ha a Gossip Girl sztárja, Blake Lively megjelenik egy eseményen, másnapra biztosan megírják a legnagyobb lapok. Nem meglepő, hiszen Blake Lively nemcsak tehetséges színésznő, hanem már-már divatikon is. A színésznő remekül komponálja az elegáns és a sportos ruhadarabokat. Blake néha a tüllszoknya viseléséhez hozza meg a kedvünket, máskor maffiafeleségként pózol, de olyan is megesik, hogy gyönyörű sellőruhában veszi le a lábáról a közönséget. Kétségtelen, hogy Blake Lively mindig tud újat mutatni, így ez most sem történt másképp. 

A színésznő ruhaválasztásai gyakran a Négyen egy gatyában és a Gossip Girl emlékeit idézik fel, hiszen gyakran a korábbi évek legkedveltebb trendjeit mutatják be. Blake nemcsak a filmvásznon, hanem a divat terén is igyekszik új trendekkel kísérletezni, vagy adott esetben a régieket újjáéleszteni. 

Erre remek példa legutóbbi megjelenése is, hiszen a színésznő egy gyönyörű farmerszettben pózolt a kamerák előtt. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Blake szereti a farmer-összeállításokat, hiszen július elején egy gyönyörű farmerruhában kapták lencsevégre New Yorkban. Ezúttal egy gyönyörű, virágokkal díszített összeállításban mutatta meg alakját. A színésznő egy bő szárú farmernadrágot, egy hozzá passzoló topot és blézert viselt. A csodás ruhakölteményhez természetesen egy farmer hatású magas sarkú is társult.

Blake Lively és Ryan Reynolds nemrég hatalmas meglepetést okozott a rajongóiknak. A páros eddig nem árulta el negyedik gyermekük nevét, azonban Reynolds új filmje, a Deadpool & Rozsomák premierjén a színész mindenkit meglepett: „Azzal szeretném kezdeni, hogy köszönöm a feleségemnek, Blake-nek, aki itt van” – mondta. „Szeretnék köszönetet mondani a gyerekeimnek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek, Olinnak, akik itt vannak: remélem, ha szerencsém lesz, ez a pillanat lesz a legtraumatikusabb dolog – vagyis a film tartalma –, a csodálatos életetekben.”

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images