Blake Lively és Ryan Reynolds hatalmas luxusba érkeztek Budapestre

2024. május 15.
Blake Lively és Ryan Reynolds egy hónapot fognak a legnagyobb kényelemben és pompában eltölteni Budapesten. Négy gyermekük is velük tartott a fővárosba.
Blake Lively Ryan Reynolds Budapest

Blake Lively és Ryan Reynolds egy filmforgatás miatt érkeztek Magyarországra az elmúlt napokban. Bennfentes hírek szerint Hollywood egyik ügyeletes sztárpárja egy budapesti belvárosi szálloda elnöki lakosztályát foglalta el, ahol minden képzeletet felülmúló luxusban van részük.

A Blikk információi szerint Blake Lively és Ryan Reynolds luxuslakosztályából fantasztikus kilátás nyílik a Dunára és az azt övező városképre. A szoba többek között kristálycsillárokkal, egyedi bútorokkal, márvánnyal burkolt elektromos kandallóval és aranyozott fürdőszobával biztosítja lakói számára egy igazi palota érzetét.

A 36 éves Blake Lively és a 47 éves Ryan Reynolds érkezésének apropója, hogy ez utóbbi egy hidegháborús akciófilmet forgat Magyarországon. A páros elhozta magával négy gyermekét is: a 9 éves Jamest, a 7 és fél éves Inest, a 4 és fél éves Bettyt és a tavaly februárban született apróságot is, akiről semmit nem árultak el a világnak.

Blake Lively és Ryan Reynolds nemrég érkeztek Budapestre. Ezen a régebbi képen két nagyobb lányukkal láthatóak.

Blake Lively és Ryan Reynolds nemrég érkeztek Budapestre. Ezen a régebbi képen két nagyobb lányukkal láthatóak

A hihetetlenül népszerű Blake Lively és Ryan Reynolds mindig is híresek voltak arról, mennyire védik magánéletüket. Most sincs ez másként, a budapesti szálloda egyik alkalmazottja szerint komoly biztonsági szabályokat is hozott magával a páros érkezése. Blake Livelyt és Ryan Reynolds családját nem szabad megközelíteni, amikor elhagyják lakosztályukat, képet nem lehet kérni tőlük, és biztonsági emberek is gondoskodnak arról, hogy ne lehessen a közelükbe menni. 

A tervek szerint három nagyobb gyerekük a védelmi személyzettel el fogja majd hagyni a szállodát, részt vehetnek különféle magyar programokon. Ezalatt Blake Lively élvezheti a szálloda kényeztető szolgáltatásait, Ryan Reynolds pedig hidegháborús díszletek között dolgozhat majd filmjén Budapesten.

Hoztunk egy videót Blake Lively és Ryan Reynolds legcukibb közös pillanataiból.

Forrás: Blikk     Fotó: Getty Images