Az Emily Párizsban sztárja, Lily Collins istennőként tündökölt a vörös szőnyegen

2024. augusztus 15.
Végre itt az Emily Párizsban című sorozat 4. évada. A premieren Lily Collins istennőként ragyogott a ruhájában.
Lily Collins Emily Párizsban ruha

Emily Párizsban? Inkább Emily couture-ben! Tegnap este tartották Los Angelesben a Netflix-sorozat negyedik évadának premierjét, ahova a főszereplő Lily Collins valódi francia sikket és csillogást hozott a ruhájával. Ezen persze senki nem lepődött meg: a képernyőn látható karaktere, Emily Cooper is imádja a divatot és a sikkes öltözködést. 

Lily Collins megjelenését a premierre Andrew Mukamal stylist állította össze, aki egy egyedi fekete Armani Privé ruhát választott a színésznőnek. A hosszú fekete ruha tökéletesen állt Lily Collinsnak, aki valódi istennőként tündökölt a vörös szőnyegen.

A ruhát peplum derék és kockás hímzés díszítette, és a megjelenését Lily Collins visszafogott gyémánt ékszerekkel egészítette ki. Az Emily Párizsban főszereplőjéből csak úgy áradt a francia sikk!

Lily Collins csodás ruhája az Emily Párizsban premierjén

Lily Collins csodás ruhája az Emily Párizsban premierjén

Végre itt az Emily Párizsban 4. évada!

Mától nézhetjük meg a Darren Star által készített Emily Párizsban című sorozat 4. évadát a Netflixen. A 4. évad azt követően veszi fel a fonalat, hogy Camille (Camille Rezat alakítja) az oltárnál hagyja Gabrielt (Lucas Bravo), és bevallja, hogy tudja, a férfi még mindig érez valamit Emily (Lily Collins) iránt. Eközben Emily megküzd a Gabriel és Alfie (Lucien Laviscount) iránti érzéseivel, valamint Gabriel vallomásával – miszerint Camille gyereket vár tőle.

 

A Philippine Leroy-Beaulieu által alakított Sylvie-nek, Emily főnökének szintén szembe kell néznie a múltjával, hogy megmentse a házasságát. Az Ashley Park által megformált Mindy pedig anyagi nehézségekbe ütközik, miközben az Eurovízióra készül a zenekarával.

Lily Collins a premier előtt így foglalta össze az Emily Párizsban következő évadát: „Több móka, több divat és természetesen több dráma lesz benne”.

Lily Collins az Emily Párizsban premierjén

Lily Collins az Emily Párizsban premierjén

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images