Cate Blanchett istennőként ragyogott arany ruhájában a Velencei Filmfesztiválon

2024. augusztus 29.
Az 55 éves Cate Blanchett istennőként ragyogva hozta el a csillogást a Velencei Filmfesztivál nyitónapján.
Velencei Filmfesztivál: Cate Blanchett arany ruhában tarolt

Cate Blanchett gondoskodott arról, hogy emlékezetes legyen a 81. Velencei Filmfesztivál megnyitója. A színésznő az első nagy filmsztárok között érkezett az olaszországi Lido di Venezia szigetének vörös szőnyegére, hogy részt vegyen a rendezvény nyitóestjén.

Hihetetlenül nézett ki Cate Blanchett a Velencei Filmfesztiválon a fémes Armani Privé ruhában, amikor megjelent Tim Burton Beetlejuice Beetlejuice című művének várva várt világpremierjére – ahol olyan színészekhez csatlakozott, mint Jenna Ortega, Winona Ryder, Monica Bellucci és Catherine O’Hara.

Cate Blanchett pánt nélküli arany ruhája és a drámai homokóra sziluettje megidézte a régi hollywoodi csillogást. Fényes hatású ruháját csillogó fehér kristályok vízszintes sorai díszítették.

Cate Blanchett istennőként ragyogott arany ruhájában a Velencei Filmfesztiválon

Cate Blanchett istennőként ragyogott arany ruhájában a Velencei Filmfesztiválon

Hogy fokozza a ragyogást, Cate Blanchett a ruhához egy Louis Vuitton fehér gyöngy és gyémánt nyakláncot párosított, amit közvetlenül a válla alatt és a dekoltázsa mentén viselt, ami egészen meglepő módja a kiegészítő viselésének, így még az is megeshet, hogy új ékszertrendet vezetett be.

Cate Blanchett az arany ruháját egy pár fényes ezüst magas sarkúval koronázta meg, plusz két kis csillag alakú ezüst fülbevalóval. Szőke haját hullámos bobban viselte, és nagyon minimális sminket viselt a Tár színésznője.

Már régóta ismert Cate Blanchettről, hogy a fenntartható divat elkötelezettje, ezért gyakran jelenik meg olyan ruhákban, amiket korábban is viselt.

Hamarosan újra visszatér a tévé képernyőjére Cate Blanchett. Az Apple TV+-on mutatják be a Disclaimer pszichológiai thriller minisorozatot, aminek a főszereplője lesz.

Forrás: Harpers Bazaar, Fotók: Getty Images