Claudia Schiffer virágos ruhában villantotta meg tökéletes alakját

2024. augusztus 29.
Lencsevégre kapták az 54 éves Claudia Schiffert, amint New Yorkban intézi ügyeit. Természetesen a német modell ezt egy igazán stílusos szerelésben teszi!
Claudia Schiffer virágos ruhában villantotta meg tökéletes alakját

Az 54 éves Claudia Schiffer az 1990-es évek egyik szupermodelljeként vált híressé, és olyan nevekkel emlegették egy lapon, mint Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington és Linda Evangelista.

Az azóta eltelt évtizedekben Claudia Schiffer megőrizte ragyogó bőrét és csodás alakját. Fantasztikusan áll neki a hosszú virágmintás ruha, ami kihangsúlyozza karcsú derekát, és azt az érzést kelti az emberben, hogy még csak most kezdődött a nyár. Claudia a maxiruhához egy lapos szandált párosított, és egy fonott kézitáskát választott a szettjéhez, ami csak tovább fokozta a látványos megjelenését. ITT találod a képeket róla!

Nem vitte túlzásba a kiegészítők használatát Claudia Schiffer, és csupán egy vékony nyakláncot meg egy karkötőt viselt. Hosszú szűke fürtjei laza hullámokban omlottak a vállaira és egy divatos fehér keretes napszemüveggel koronázta meg a megjelenését.

Alig két nappal ezelőtt ennél is jobban megmutatta, hogy még mindig szenzációs formában van. Claudia Schiffer Görögországban ünnepelte születésnapját és megosztott egy videót az Instagramon, amiben egy fehér bikinit viselt és rászállt az ujjára egy pillangó, ettől pedig a modell egészen el volt ragadtatva.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) által megosztott bejegyzés

Claudia Schiffer még mindig igazi divatikon és folyamatos pörgésben van, miközben a családjáról is gondoskodik. 22 éve házas Matthew Vaughn angol rendezővel, akinek sikerfilmjei közé tartozik az X-Men: Az elsők és a Kingsman – A titkos szolgálat.

Claudia Schiffer és férje egy angol vidéken élnek és három gyermek büszke szülei: van két lányuk, Clementine (19) és Cosima (14), valamint egy fiuk, Caspar (21).

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images