Claudia Schiffer ismét bizonyította, hogy bombaformában van

2019. május 22.
A 48 éves exmodell, Claudia Schiffer ezúttal a Rocketman londoni premierén ejtett ámulatba mindenkit bombaformájával és gyönyörű estélyijével.

Az az érzésünk, Claudia Schiffer örökké gyönyörű marad. Legalább is a legutóbbi premierezős lookja ezt bizonyítja. Az új Elton John-film, a Rocketman premierjén a modell csodaszép sellőként vett részt. A hologramos, pink-babakék vízfestékre hasonlító lazúrossággal készített ruha merész vállalás ugyan, de Schiffer platinaszőke hajához és a mélykék szőnyeghez és falhoz remekül ment.

Amit érdemes tőle eltanulnunk, az mindenképpen az, hogy megéri bátornak lenni és bevállalni a komfortzónánkon túli szetteket is olykor! Arra viszont fontos ügyelni, hogy a túl csillogó és feltnő ruhához egyszerűbb, kevésbé tökéletesre formázott hajat és klasszikus kiegészítőket válasszunk, nehogy az ellenkezőjét érjük el az outfittel, mint amit szeretnénk. A csípő felett bővülő derekú fazon pedig azoknak is tökéletes opció lehet, akik a fenék és hasrészre kevesebb figyelmet terelnének a formás derék és dekoltázzsal ellentétben.

Fotó: Profimedia – Red Dot