Claudia Schiffer videón mutatja meg, mit rejt a táskája

2021. december 01.
Vannak dolgok, amik nélkül egy szupermodell nem teszi ki a lábát a lakásból. Claudia Schiffer megmutatta, mik azok a kellékek, amik mindig kéznél vannak.

Anya Hindmarch táskájának tartalmát fedte fel egy videóban az 51 éves Claudia Schiffer, aki elárulta, azért imádja ezt a táskát, mert mindenhez illik – és abba szinte minden belefér, legyen szó noteszről, mobilról vagy a Dolce & Gabanna pénztárcájáról. „Jellemzően mindig sok mindent cipelek magammal. Mivel nagyon szervezett ember vagyok, minden kéznél van, amire a nap folyamán szükségem lehet” – mondja a modell az In the Bag videóban.

Táskájából soha nem hiányozhat többek között egy Missoma ékszertartó tok, amiben a modell-édesanya az ékszereit tartja, hogy – ha esténként úgy jönne ki a lépés – fel tudja dobni a megjelenését. Mindig nála van a méretes Celine napszemüvege, a Balmain útlevéltartója, és nem hiányozhat a táskából a Burberry parfümje sem, aminek üvegcséjét Riccardo Tisci, a divatház kreatív igazgatója a modell nevének kezdőbetűjével is ellátta. – Naponta többször használom. Nem tudok betelni vele” – magyarázza a videóban az egykori szupersztár. 

Ha valami méretesebbet is mindig magával vihetne, az biztosan Rollo nevű német juhász kutyája és két macskája, Smarty és Chip lenne, de mindig lenne nála egy óriási perec is. A kérdésre, hogy kivel cserélne egy napra táskát, Jane Birkin nevét válaszolja, nagyon kíváncsi rá, hogy mit rejt a kosártáskája.

Nézd meg videón, mit rejt Claudia Schiffer táskája!

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!