Julianne Moore szó szerint beragyogta arany ruhájával a Velencei Filmfesztivált

2024. szeptember 03.
Julianne Moore a csillogás megtestesítője a káprázatos arany flitteres ruhájában, amiben a Velencei Filmfesztiválra érkezett.
Velencei Filmfesztivál: Julianne Moore arany ruhában tündökölt

Hétfőn vetítették a The Room Next Door című drámát a Velencei Filmfesztiválon, aminek főszereplője Tilda Swinton és Julianne Moore. A nagy napon gondoskodott arról a színésznő, hogy minden tekintet rászegeződjön.

A 63 éves színésznő, Julianne Moore egy mélyen dekoltált, földig érő, arany flitteres ruhában érkezett a vetítésre, amihez ezüst magas sarkút párosított. Vörös tincseit copfba fogta, így még nagyobb hangsúlyt kaptak a hatalmas arany fülbevalói.  

Julianne Moore szó szerint beragyogta arany ruhájával a Velencei Filmfesztivált

Julianne Moore szó szerint beragyogta arany ruhájával a Velencei Filmfesztivált

A film, Almodóvar első angol nyelvű filmje. A The Room Next Door című filmben a két Oscar-díjas színészek játsszák a főszereplőket, Ingridet (Julianne Moore) és Marthát (Tilda Swinton), akik régen barátok voltak, amíg karrierjük elején ugyanannál a New York-i magazinnál dolgoztak. 

Aztán Ingrid (Julianne Moore) bestselleríró lett, de később újra kapcsolatba kerül Marthával, a háborús riporterrel, aki a rák késői stádiumával küzd. A film tele van Almodóvar védjegyévé vált cselekményfordulataival. 17 perces álló ovációval ünnepelte a közönség a két színésznőt, valamint az írót és rendezőt.

Pedro Almodóvar maga részéről dicsérte Tilda Swinton és Julianne Moore-t, amiért ők a film „látványai”, és „az egész film súlyát a vállukon cipelték”.

„Szerencsés vagyok, hogy mindketten igazi előadást nyújtanak. A forgatás során időnként mind a stáb, mind én könnyek közt néztük őket. Nagyon megindító forgatás volt, és bizonyos szempontból áldásos” – mondta Almodóvar.

Forrás: Daily Mail, The Sun, Fotók: Getty Images