Julianne Moore lánya hatalmas mérföldkőhöz érkezett

2024. június 13.
Julianne Moore lánya, Liv hatalmas mérföldkőhöz érkezett. A színésznő ritkán oszt meg részleteket a magánéletéről, illetve nem árul el túl sokat gyermekeiről, most azonban kivételt tett.
Julianne Moore lánya hatalmas mérföldkőhöz érkezett

Julianne Moore nemcsak Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő, hanem büszke édesanya is egyben. Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, a 63 éves színésznő lánya, Liv 2020-ban töltötte be 18. születésnapját, és habár Julianne nem árul el túl sokat gyermekeiről, annyit tudni lehetett, hogy lánya a Northwestern Egyetemre készül. 

Julianne Moore lánya újabb mérföldkőhöz érkezett

Julianne kedden újságolta el a nagy hírt, miszerint immár 22 éves lánya hivatalosan is „kirepült” a családi fészekből, mivel Liv lediplomázott. 

„Ez az okos, csodálatos, gyönyörű és éleslátó fiatal nő a @northwesternu-n végzett” – osztotta meg büszkén közösségi oldalán Julianne Moore.

A színésznő egy egész galériát osztott meg az ünnepségről, a képeken pedig jól látható lánya boldogsága is. A fotókon Liv a diplomaosztókon már megszokott talárban, illetve az egyetem színeit jelképező lila köpenyben mosolyog a kamerába. A galériás összeállításban néhány meghitt családi fotó is helyet kapott, amelyen nagyobbik fia és férje is szerepel. Mi tagadás, Julianne Moore le sem tagadhatná gyermekeit, hiszen színésznő lánya, Liv teljes hasonmása édesanyjának.

Julianne Moore gyermekei szépen lassan felcseperednek, amely jól mutatja, hogy milyen gyorsan telik az idő. Julianne nemrég arról is beszámolt, hogy feltett szándéka megváltoztatni az öregedésről való gondolkodásunkat, és igyekszik minden alkalmat megragadni, hogy más nézőpontból is megközelítse a kort.

Megtanulunk egyfajta hozzáállást gyerekként, ami tovább fejlődik bennünk iskolásként, talán egyetemre megyünk, majd az iskolák befejeződnek, és a növekedés ezzel véget ér.”

Forrás: People Fotó: Getty Images