Kamilla királyné egy nagyon különleges karkötőt viselt, aminek fontos jelentése van

2024. szeptember 06.
Kamilla királyné már harmadszor viselte a kék színű karkötőt, aminek igazán különleges jelentése van.
Kamilla királyné karkötőjének fontos jelentése van

Szeptember 5-én a 77 éves Kamilla királyné egy kék színű karkötőt viselt a bal csuklóján az Angol Nemzeti Balett londoni Mulryan Táncközpontjában. A kiruccanás volt az első hivatalos látogatása a központban, mióta az év elején a patrónusa lett. 

Kamilla királyné megtekintette a közelgő előadások próbáit, és találkozott a produkciók mögött álló emberekkel az Angol Nemzeti Balett 75. évadában. Ez már a harmadik nap volt, amikor a királyné a bal csuklóján viselte a karkötőt. Közelről megvizsgálva jól látszik, a karkötőt kék-fehér gyöngyök díszítik.

Szeptember 3-án viselte először Kamilla királyné a karkötőt, amikor megnyitotta a Dyson Cancer Centert a Royal United Kórházban, Bathban, ahol azt mondta valakinek, akivel találkozott, hogy férje, Károly király „nagyon jól van”, utalva a rákkal való küzdelmére.

Kamilla királyné kék karkötője különleges jelentéssel bír

Kamilla királyné kék karkötője különleges jelentéssel bír

Utána szeptember 4-én ismét felvette Kamilla királyné a karkötőt a londoni Szent Jakab-palotában a Book Aid International 70. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi fogadáson. Kamilla királyné 2022-ben lett a korábban Fülöp herceg által támogatott jótékonysági szervezet védnöke. A szervezet célja rávilágítani az írástudás előmozdítására.

Az utóbbi időben a 75 éves Károly király, a 9 éves Sarolta hercegnő és a 11 éves György herceg is ilyen színes baráti karkötőket viseltek különböző rendezvényeken ezen a nyáron, és úgy tűnik, maga a király indította el a trendet! Károly király csavart vörös-sárga karkötőjét akkor lehetett először látni, amikor július 11-én Kamilla királynéval Walesbe utazott.

Úgy tűnik, Kamilla királyné is beszállt a baráti körbe, hogy megerősítse kötelékét Károllyal és a király unokáival.

Forrás: People, Fotók: Getty Images