Kamilla királyné fia nyilvánosan üzen Harry hercegnek

2024. április 12.
Kiderült, hogy Kamilla királyné fia, Tom Parker Bowles új könyvet ad ki a királyi konyhák titkairól – egy szakértő szerint ez egyértelmű üzenet mostohatestvérének, Harry hercegnek.
Kamilla királyné fia

Egy szakértő véleménye szerint egyértelmű és sokatmondó üzenetet küldött Kamilla királyné fia Harry hercegnek, azzal, hogy bejelentette új könyvének megjelenését.

Az ételkritikusként tevékenykedő Tom Parker Bowles nemrég elárulta, hogy még az idén kiad egy könyvet Cooking and the Crown címmel, amelyben a királyi lakomák receptjeit és a palotai konyhák titkait fogja felfedni. Mostohatestvére, Harry tavaly adta ki saját könyvét, a Spare (Tartalék) című ellentmondásos memoárját, amelyben több királyi családtagját, köztük Kamilla királynét is célba vette.

A könyv tele volt botrányosabbnál botrányosabb kijelentésekkel – a többi között azt állította benne a herceg, hogy mostohaanyja, Kamilla „veszélyes” és egy „gazember”, valamint, hogy apja, Károly király nem ölelte meg őt édesanyja, Diana hercegnő halála után.

Kamilla királyné és fia, Tom Parker Bowles

Kamilla királyné és fia, Tom Parker Bowles

Phil Dampier királyi szakértő szerint Tom Parker Bowles könyve azt mutatja meg, miként lehet a monarchia titkairól úgy írni, hogy közben nem becsmérlik a királyi családot. Dampier így nyilatkozott a The Sunnak: „Ezzel a könyvvel azt üzeni, hogy lehet pozitívan beszélni a monarchiáról, és nem kell becsmérelni, ahogy Harry tette a Tartalék című könyvében. Harry nyilvánosan mosta a szennyesét, és ezt Tom soha nem tenné meg. Ő diszkrét maradt, és nyilvánvalóan soha nem tenne olyat, amivel felzaklatná az édesanyját, aki teljesen megbízik benne.”

Tom Parker Bowles Kamilla királyné első gyermeke, aki a korábbi férjétől, Andrew Parker Bowlestól született. Ismert ételkritikus, és gyakran szerepel főzőműsorokban. Több könyv szerzője, és olyan magazinokban publikált, mint a Condé Nast Traveller, a GQ és az Esquire.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images