Kamilla királynéről Barbie-t mintáztak, össze is öltözött vele

2024. március 13.
Kamilla királynéról Barbie-t mintáztak. Az angol királyi család tagja úgy döntött, hogy a bemutató alkalmából összeöltözik a babával.
Kamilla királynéről Barbie-t mintáztak, össze is öltözött vele

Barbie-t mintáztak Kamilla királynéról. Károly király felesége úgy döntött, hogy a baba bemutatójának alkalmából összeöltözik a kék ruhás és babával. A királyné a legújabb híresség, akiből Barbie lett, a Mattel játékát a Buckingham-palotában mutatták be.

Kamilla királyné összeöltözött a róla mintázott Barbie-val

A 76 éves Kamilla királyné egy fekete Amanda Wakeley perelinbe és egy kobaltkék Fiona Clare ruhába öltözött – pontosan ezt a ruhát viselte a róla mintázott baba is –, amikor a Mattel képviselője átadta neki a Barbie-t, amit a jótékonysági munkája tiszteletére készíttetett a Women of the World Foundation.

A királyné „zseniálisnak” nevezte a babát, és azzal viccelődött, hogy a Barbie sokkal fiatalabbnak néz ki, mint ő. Kamilla Barbie-ja a stílusának számos részletét hordozza magán: viseli a kedvenc kék-arany Van Cleef Vintage Alhambra karkötőjét, valamint a gyöngy fülbevalóját is.

A Kamilla királynéről mintázott Barbie baba

A baba a saját pelerinjén a Women of the World Foundation kitűzőjét viseli – ezt a királyné viszont otthon hagyta a róla mintázott Barbie bemutatójakor. III. Károly király felesége fekete velúrcsizmát viselt, a baba pedig áttetsző fekete harisnyát és hozzá illő tűsarkú cipőt.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images