Nicole Kidman16 éves lánya modellként debütált, így vonult végig a kifutón

2024. október 02.
Nicole Kidman lánya életében először vonult végig a kifutón. A párizsi divathéten kezdte modellkarrierjét.
Nicole Kidman lánya modell

Nicole Kidman és Keith Urban 16 éves lánya, Sunday Rose Kidman Urban modellként debütált a Miu Miu 2025-ös tavasz-nyári kollekciójának bemutatóján a párizsi divathéten. Mint Sunday elmondta, már régóta vágyott erre a lehetőségre, és nagyon izgatott volt, amikor megkapta a felkérést. Ez volt az első alkalom, hogy kifutón lépett fel, és bár kezdetben kicsit idegesnek érezte magát, sikeresen teljesítette a feladatot, sőt gyönyörűen mutatott a többi modell között.

Nicole Kidman lánya első divatbemutatóján vett részt

Nicole Kidman lánya első divatbemutatóján vett részt

Nicole Kidman lánya már korábban is részt vett édesanyjával divateseményeken. Jelen volt például a Balenciaga divatbemutatóján is, azonban ez volt az első alkalom, hogy nem a nézőtéren foglalt helyet, hanem ő maga mutatott be ruhát. Nem véletlen, hogy éppen most kezdett modellkedni: Nicole Kidman és Keith Urban döntése volt az, hogy lányuk csak azt követően vállalhat ilyen jellegű nyilvános szerepléseket, hogy már betöltötte 16. életévét. Szülei büszkén és lelkesen támogatják őt karrierjében is, egyúttal viszont igyekezték megóvni őt attól, hogy túlzottan korán kerüljön rivaldafénybe.

Nicole Kidman is elkísérte lányát a showra

Nicole Kidman is elkísérte lányát a showra

Nicole Kidman lánya jövőbeli modellkarrierjéről még nem sokat lehet tudni, az viszont biztos, hogy debütálása izgalmas kezdetet jelent számára. Nem ő az első Nicole Kidman gyermekei közül, aki közel került a kreatív és művészi világhoz. A színésznő Tom Cruise-zal örökbe fogadott lánya, a 31 éves Bella festőművész, aki saját projkctjét „Bella Kidman Art” névre keresztelte. Alkotásai főként absztrakt stílusban készülnek. Festményeit online árulja, és egyre nagyobb elismerést szerez a művészvilágban is.

Forrás: JustJared, Hello!, Fotók: GettyImages