Nicole Kidman lányai mindenkit elkápráztattak első vörös szőnyeges eseményükön

2024. április 29.
Nicole Kidman és Keith Urban tinédzser lányai nagyon ritkán kísérik el szüleiket a vörös szőnyegre. Most kivételt tettek és mindenkit elkápráztattak.
Nicole Kidman lányai mindenkit elkápráztattak első vörös szőnyeges eseményükön

Nicole Kidman és Keith Urban ritkán jelennek meg tizenéves gyerekeik mellett hivatalos eseményeken. A szombat esti 49. AFI életműdíj gálára viszont lányaik is elkísérték őket, így a sztárpár a tizenöt éves Sunday és a tizenhárom éves Faith társaságában léptek a vörös szőnyegre, hogy együtt ünnepeljék meg, hogy Kidmant életműdíjjal tüntették ki. A Kidman-Urban családhoz csatlakozott az ötvenhat éves színésznő nővére, Antonia és unokahúga, Sybella Hawley is.

A színésznő fülig érő mosollyal ragyogott családja mellett az arany flitterekkel díszített Balenciaga ruhájában, míg férje fekete szmokingot viselt. Sunday egy fehér virágos pánt nélküli ruhát választott az alkalomra, húgának pedig egy szintén pánt nélküli, korallszínű darabra esett a választása.

A díjátadó hatalmas pillanat volt Nicole Kidman számára, aki családja és barátai, köztük a Hatalmas kis hazugságok sorozatban kollégájaként is feltűnő Reese Witherspoon társaságában vette át a filmművészet rangos díját, és ezzel olyan hírességek nyomdokaiba lépett, mint Meryl Streep, Tom Hanks, Julie Andrews vagy Denzel Washington.

A sztár a díj átvételekor férjének és lányainak is megköszönte a támogatást. „Van még a legfontosabb dolog, a szerelem” – mondta a hallgatóságnak. „Nagy, nagy szerelem. És akkor ott van életem szerelme, és életem szerelmei. A lányaim soha nem jelentek meg nyilvánosan velem a vörös szőnyegen, ma este volt az első estéjük, szóval itt vannak, Sunday és Faith.”

Kidman és Urban 2006 júniusában házasodtak össze, és valóban nagyon ritkán jelennek meg lányaikkal a nyilvánosság előtt. Legutóbb januárban látták őket egy tengerparti kiránduláson Faithszel. A színésznőnek egyébként van egy 31 éves lánya, Bella és egy 29 éves fia, Conor is, akik még Tom Cruise-zal való házassága alatt születtek.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images