Alig lehet ráismerni Tom Cruise és Nicole Kidman ritkán látott lányára

2023. szeptember 21.
A legtöbben valószínűleg már nem is emlékeznek rá, pedig az egykori házaspárnak két közös gyereke is van – ám Suri Cruise-zal vagy Kidman második házasságából született gyerekeivel ellentétben velük szinte egyáltalán nem foglalkozik a média. Isabella Jane Cruise már 30 éves, és a nyilvánosságtól távol éli az életét.
nicole-kidman-tom-cruise-hazassag

Tom Cruise és Nicole Kidman 11 évig voltak házasok 1990 és 2001 között, annak idején ők voltak Hollywood álompárja. Vér szerinti gyerekük nem született, helyette 1992-ben adoptálták a lányukat Isabellát és 1995-ben a fiukat, Connort. A két Cruise-gyerekről az elmúlt évek alatt szinte alig lehetett hallani valamit, főleg a színész másik lányához, Surihoz képest. Mindketten a nyilvánosságtól távol élik az életüket és csak a közösségi oldalaikon engednek néha-néha bepillantást a mindennapjaikba.

connor-cruise-isabella-cruise

Connor és Isabella a szüleikkel

Ez történ a minap is, amikor is a 30 éves Isabella „Bella” Kidman Cruise egy ritka szelfit posztolt magáráról az Instagram-oldalára. A fotón Bella egy fehér blúzban látható, és a kép mellé mindössze annyit írt, hogy „Micsoda nyár.” A lány az elmúlt években előszeretettel váltogatta a megjelenését: láthattuk korábban szőke bob frizurával, de vörösre festett hajjal is. Ez a mostani mulletra hajazó vágás kétségkívül remekül áll neki.

Alig lehet ráismerni Tom Cruise és Nicole Kidman ritkán látott lányára

Alig lehet ráismerni Tom Cruise és Nicole Kidman ritkán látott lányára

Fotó: Getty Images