Nicole Kidman arcára nincsenek szavak: smink nélkül is tökéletes az 57 éves színésznő

2024. június 28.
Nicole Kidman is a látszólag örökké fiatal sztárok csoportját gyarapítja, és nem mostanában fogja bizonyítani, hogy rajta is meglátszik a kor, legalábbis az új fotói ehhez biztos nem járulnak hozzá.
Nicole Kidman arcára nincsenek szavak: smink is tökéletes az 57 éves színésznő

Nicole Kidman is megérkezett a héten Párizsba, hogy részt vegyen a Balenciaga Haute Couture bemutatón. A nívós eseményen nem egyedül jelent meg, és mindenki legnagyobb meglepetésére vele tartott a lánya, Sunday Rose is. Ez azért nagy szó, mert Nicole Kidman ritkán viszi magával a hivatalos eseményekre a tizenéves gyermekeit, így nem meglepő, hogy az anya-lánya páros mindjárt el is lopta a show-t a mesés fekete öltözetükkel és azzal, hogy olyanok, mint két tojás.

Legutóbb áprilisban volt precedens arra, hogy együtt mutatkozott Nicole Kidman a lányaival, a 15 éves Sunday Rose-zal és a 13 éves Faithszel. A 49. AFI-életműdíj gálájára elkísérte őket a színésznő férje, Keith Urban, hogy együtt támogassák Nicole-t, aki a munkássága elismeréseként életműdíjat kapott az Amerikai Filmintézettől. 

@marieclairehun

Nicole Kidman egy elegáns, magasabb szintre emelt pucérruhában mágnesként vonzotta a tekinteteket legújabb filmje premierjén.✨ #nicolekidman #fashion #divat

♬ Shootout (Sped Up) – Izzamuzzic & Julien Marchal

Nicole Kidman smink nélküli fotói körbejárják az internetet

Az 57 éves Nicole Kidman egy fekete, csillogós Balenciaga ruhában villantotta meg csodás alakját a csütörtöki bemutatón a párizsi divathéten. Utána a négygyerekes anyuka megengedett magának egy kis kikapcsolódást. Az Instagram-storyjában osztotta meg, amint fürdőköpenyében áll az erkélyen, ahol épp napfürdőzik, és sikeresen elkápráztatta a rajongóit a tökéletes arcbőrével.

Nicole Kidman smink nélkül lazul a párizsi hotelben

Nicole Kidman smink nélkül lazul a párizsi hotelben

Egy másik képet is posztolt, amin a Peninsula hotel ablakpárkányában ül és Párizs városát csodálja az esti órákban. Itt még inkább kitűnik, hogy a színésznő arca bizony smink nélkül is tökéletes, és ha már itt tartunk: egyszerű fehér pólóban és farmerben is ugyanolyan divatos Nicole Kidman, mint egy Balenciaga ruhában.

Nicole Kidman a párizsi látképben gyönyörködik

Nicole Kidman a párizsi látképben gyönyörködik

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images, Instagram