Nem tudjuk hova tenni a szoknyahosszt, amit mindenki imád 2024-ben

2024. október 03.
Egészen észrevétlenül lett a 2024-es év egyik legkedveltebb darabja ez a nagyjából térdig érő szoknya, aminek a hossza sokak számára furcsa, viszont fantasztikusan mutat felvéve.
2024: mindenki imádja ezt a fajta térdig érő szoknyát
  • Tarol Az ördög Pradát visel filmben is látott szoknya.
  • A szoknyának szokatlan a hossza, mert nem egészen mini, de nem is egészen maxi.
  • Szinte mindenki odavan ezért a szoknyáért 2024-ben.

2024-ben bejelentették, hogy érkezik Az ördög Pradát visel a folytatása, így a rajongók mindjárt le is darálták újra az első részt és a divatmagazinok szerkesztőségeiben is fellángolt a téma. El is elmélkedtek azon, melyik volt a legjobb szett a filmben és sokaknak csak ekkor tűnt fel az Anne Hathaway által alakított Andy Sachs szettje, ami valójában folyamatosan visszaköszön a kifutókon is.

@edits.by_j

✨Andy Sachs✨ #odiabovesteprada #thedevilwearsprada #andysachs #annehathaway #edit #fypシ #edits #marinaandthediamond #AMúsicaNãoPara #moda #fashion

♬ Are You Satisfied? – Marina and The Diamonds

Előtted van még, amikor Andy Sachs egy kék pulóvert visel egy kockás, megközelítőleg térdig érő szoknyával, aminek a hosszával sokan nem tudtak mit kezdeni? Nos, ez a szoknya bizony bevette magát a divatba és ott van az őszi-téli kifutókon egyaránt!

2024 egyik legkedveltebb darabja ez a térdig érő szoknya

A térdig érő szoknya nem egészen mini, nem egészen maxi, de úgy tűnik, hogy a „midi” kifejezés sem illik rá. Valahol a térdkalács teteje és alja között helyezkedik el a szoknya hossza. Valójában már Az ördög Pradát visel előtt is divatos darabnak számított, és olyan nagy sikerű sorozatokban is lehetett látni a szereplőkön ilyet, mint a Szívek szállodája, a Dawson és a haverok, valamint A csaj nem jár egyedül és a Hirtelen 30 című filmekben.

A térdig érő szoknya sztreccses anyagból készült, virágos vagy kockás mintával, és sokszor a szereplők fehér pólóval viselték.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

16Arlington (@16arlington) által megosztott bejegyzés

Manapság elegánsabb darabokkal rukkoltak elő a divatházak, köztük a Miu Miu, a 16Arlington, a Gucci és a Saint Laurent. A kemény bőrtől, a fényes anyagtól kezdve a flitterekig, különböző izgalmas textúrájú és mintájú anyagokból készülnek ezek a különleges térdig érő szoknyák.

Bár a hossza miatt sokan töprengenek azon, mennyire állna jól nekik, de magára a formára, nem lehet panasz. A ceruzaszoknyára hajazó darab általában csípőszabott és A-vonalat képez, ami kifejezetten karcsúsít, és jól mutat a szorosan illeszkedő felsőkkel, így érdemes lehet vele bátran kísérletezni!

Forrás: Vogue, Fotó: Getty Images